![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć Staram się sieci drukarki tak, mój syn może wydrukować swoją pracę domową szkołę ze swojego komputera w jego sypialni. Ta drukarka jest podłączona do komputera przez USB, a jego seria HP 3600. Zarówno komputera za pośrednictwem sieci są SpeedTouch 585 router bezprzewodowy, w drugim również dołączony do komputera. Zarówno PC są w oddzielnych pokojach, około 10 m od siebie! Starałem się znaleźć drukarki na moim komputerze synów za pomocą kreatora sieci i za pomocą "Dodaj drukarkę" obiektu. Jednak nie zrobił wydaje się znaleźć coś w sieci, kiedy to zrobił, pokazał ikonę drukarki z zielonym zaznaczyć więc użyłem tego jako domyślną drukarkę. Mam też powiedział to do "akcji", wykonując na akcje, aw polu odkrycia, a także zniesienie ograniczenia hasła too. Zarówno komputera to Windows Visa; moich synów jest podstawowa wersja, moja jest premia. Próbowałem wydrukować, ale drukarka nie robi obok drzwi wydają się pochodzić na nie czynić niczego choć komputera, z którego posyłam robi polecenia drukowania powiedzieć, że nie ma drukarki podłączonej itp. Czy nie sądzi pan, co jeszcze do zrobienia i wszelkie sugestie będą wdzięcznością otrzymał. I napisali to gdzie indziej na tym forum i został powiadomiony spróbować tutaj. |
|
| |||
| |||
| Jeśli pójdziesz na panelu sterowania - drukarki i znaleźć drukarki, którą chcesz udostępnić, kliknij prawym przyciskiem myszy następnie kliknij przycisk Właściwości, lub jeśli jego widok, a następnie udostępnianie należy w tym menu po prawej stronie kliknąć ... Następnie musisz nadać jej nazwę. Teraz, jeśli go na innym komputerze - przejść do folderu Moje miejsca sieciowe, kliknij na komputerze, na którym drukarka jest i powinna być, jeśli nie to nie musi być w pełni funkcjonalną sieć. |
|
| |||
| |||
| Cześć Wróciłem do komputera synów i odinstalowanie drukarki wymienione w jego sieci, a następnie ponownie dodane po prostu, aby upewnić się! Stwierdził on, drukarki, ale twierdzi, że jej w trybie offline, mimo że ma słaby zielony zaznaczyć pokazano w tle. Próbowałem drukowania strony testowej, ale nic się nie stało (dziwić, I guess). Jeśli problem jest z siecią, co muszę sprawdzić?; Mam spojrzał na routerach strona www, które zawierają informacje o wszystkich podłączonych urządzeń itp., ale to nie robi wiele powiedzieć na temat drukarek itp. dzięki |
|
| |||
| |||
| do komputerów współdzielić pliki w sieci? |
|
| |||
| |||
| można również włączyć się do udostępniania drukarek w sieci i udostępniania w systemie Vista |
![]() |
|
| Zakładki |