![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut I sînt trying la imprimante de reţea-mi astfel posibilitatea de a imprima pe fiul meu de pe temele sale şcolare din PC-ul său, în dormitorul său. Aceasta imprimanta este conectată la PC-ul meu prin USB; o serie de HP 3600. Ambele PC-uri sunt interconectate printr-un SpeedTouch 585 router wireless; acesta din urmă fiind, de asemenea, ataşat la PC-ul meu. Ambele PC-uri sunt în camere separate, aproximativ 10 m în afară! Eu am încercat să localizeze imprimanta pe PC-ul meu fiii utilizând expertul de reţea şi folosind "adăuga facilitatea de imprimantă". Cu toate acestea, it didnt pare a găsi nimic în reţea, atunci când a făcut-o, a arătat pictograma imprimantei, cu o bifa verde şi, aşa că am folosit aceasta ca imprimantă implicită. Eu am spus, de asemenea, să "cota" prin a face pentru a împărtăşi şi caseta de descoperirea şi, de asemenea, de a scoate restricţie parola de asemenea. Ambele PC-uri sunt Windows de viză; fiii mei este versiunea de bază, a mea este premium. Am încercat să-l imprimaţi, dar imprimanta doesnt Next Door par să vină pe sau de a face ceva cu toate că PC-ul de unde am trimis doesnt de imprimare comanda spun că nu există nici o imprimantă conectate etc Nu cred că ce altceva sa fac, precum şi orice sugestii ar fi gratefully primite. Am postat aceasta în altă parte pe acest forum şi a fost sfătuit să încerce aici. |
|
| |||
| |||
| dacă te duci pe panoul de control - imprimante şi să găsească imprimanta pe care doriţi să împărtăşiţi, click dreapta pe el, apoi faceţi clic pe proprietăţi, sau în cazul în Vista, atunci ar trebui să fie Împarte cu privire la acest meniu click dreapta ... atunci trebuie să-i dea un nume. Acum, dacă te duci pe celălalt computer - intra în Locurile mele din reţea, faceţi clic pe computer în cazul în care imprimanta este şi că ar trebui să fie, dacă nu, atunci nu trebuie să aibă o reţea complet funcţională. |
|
| |||
| |||
| Salut M-am dus înapoi la PC-ul meu fiilor si dezinstalat imprimanta enumerate în reţeaua sa, apoi atunci re-a adăugat ea doar pentru a vă asigura! Aceasta a constatat că imprimanta, dar spune că sa offline, deşi are o căpuşă slab verde care arată în fundal. Am încercat imprimarea unei pagini de test, dar nu sa întâmplat nimic (surprinzător cred). Dacă problema este cu reţeaua, ceea ce am nevoie pentru a verifica?, Am privit pe pagina de routere web, care oferă detalii ale tuturor dispozitivelor conectate, etc, dar it doesnt spune multe despre imprimante etc mulţumesc |
|
| |||
| |||
| a face fişierele PC-uri de partajare în reţea? |
|
| |||
| |||
| aţi putea avea, de asemenea, pentru a permite partajarea de imprimare în Network and Sharing Center înăuntru Vista |
![]() |
|
| Marcaje |