![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Snažím sa sieť mojej tlačiarne tak môj syn môžete vytlačiť z jeho domáci škola od svojho PC v spálni. Táto tlačiareň je pripojená k počítaču cez USB, jeho HP série 3600. Oba počítače sú prepojené pomocou SpeedTouch 585 bezdrôtový router, pričom v súčasnosti tiež pripojený k počítaču. Oba počítače sú v samostatnej miestnosti, asi 10 ft seba! Som sa snažil nájsť tlačiareň moji synovia PC pomocou siete sprievodcovi a pomocou 'pridať tlačiareň' zariadenia. Je však didnt Zdá sa, že nájsť niečo na sieti, potom, keď sa ukázalo, že tlačiareň ikonu so zeleným klíště a tak som použil ako predvolenú tlačiareň. Tiež som povedal, že na 'podiel', ktoré robí na akciu a objavenie poľa a tiež zrušenie obmedzenia heslo taky. Obidva počítače so systémom Windows vízového; mojich synov je základná verzia, dole je prémia. Zkoušel jsem tlačiť ale tlačiareň vedľa doesnt Zdá sa, že príde, alebo robiť čokoľvek, keď sa na PC, odkiaľ som zasielanie tlačových príkaz doesnt povedať, že neexistuje žiadna tlačiareň pripojená atď Nemožno premýšľať, čo ešte urobiť a nejaké návrhy by vďačne prijali. Som vyslaný takto inde na tomto fóre a bolo odporučené skúsiť tu. |
|
| |||
| |||
| Ak pôjdete na ovládacom paneli - tlačiarne a nájsť tlačiareň, ktorú chcete zdieľať, kliknite pravým tlačidlom na neho kliknite na položku Vlastnosti, alebo ak jeho priehľad Share potom by malo byť, že pravým tlačidlom myši na ponuku ... potom budete musieť dať mu meno. Keď idete do iného počítača - choďte do Miesta v sieti, kliknite na počítač, kde je tlačiareň a že by malo byť to, ne-li potom nesmie mať plne funkčná sieť. |
|
| |||
| |||
| Nazdar Išiel som späť do moji synovia PC a odinštalovať tlačiarne sú uvedené v jeho sieti, a potom znova-pridané len uistiť! Zistilo sa, tlačiarne, ale hovorí, jeho offline, aj keď má slabý zelený začiarknite ukazujúci na pozadí. Zkoušel jsem tlač testovacej stránky, ale nič sa nestalo (divu myslím). Ak je problém so sieťou, čo potrebujem ku kontrole?; Som sa pozrel na smerovačmi domácu stránku, ktorá poskytuje podrobné informácie o všetkých pripojených zariadení a podobne, ale doesnt hovoriť nič o tlačiarňach apod vďaka |
|
| |||
| |||
| do počítača zdieľať súbory na sieti? |
|
| |||
| |||
| si tiež môžu umožniť zdieľanie tlač v sieti a zdieľanie Center in Vista |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Windows 7 a Vista problémy so sieťou | Razer | Operačné systémy Windows | 4 | 23.listopadu 2009 08:27 |
| Inštalácia PowerDVD na Windows Vista Home Premium 32 | djchapple | Všeobecné Software Chat | 0 | 12.září 2009 12:14 |
| Nastavenia tlačiarne vo Windows, to je na Apple Air siete | Haun | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 24. novembra 2008 12:07 |
| Pomoc s inštaláciou Windows Vista 64bit nad 32bit, prosím pomôžte! | hodgey1968 | Operačné systémy Windows | 4 | 16. októbra 2007 10:01 |
| Re-Inštalácia Windows Vista | Agon | Operačné systémy Windows | 17 | 16. august 2007 16:14 |
| Thread Tools | |
| |