мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Инсталирање мрежног штампача у систему Уиндоус Виста

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22. Мар 2007, 13:05
Донаторска Група

Default Инсталирање мрежног штампача у систему Уиндоус Виста

Бок

Ја сам тежак за мрежни штампач мој сине мој па може исписати своје школске задаће из његовог личног рачунара у својој спаваћој соби. Овај штампач прикључен на моје рачунар путем УСБ интерфејса; његове један ХП серију 3600. Оба рачунара су умрежена преко спеедтоуцх 585 радио усмјеривач; потоња такође прикључена на мој рачунар. Оба рачунара су у одвојеним собама, око 10 м апарт! Покушао сам пронаћи штампач на моје синове ПЦ користећи мрежу помоћу чаробњака и "тампа? 'Погону. Међутим, чини се да није ништа наћи на мрежи онда када то учини, то је показао штампач икону са зеленим откуцај и тако да сам искористио као подразумевани штампач. Такође сам рекао да се 'схаре' тако што је заједнички и за откривање и уклањање бокс лозинку ограничење превише. Оба рачунара су Уиндоус Виса; синови моји је основна верзија, моја је премија. ЈА суђен то принт а принтер сусједство се чини да долазе на или ништа учинити иако ПЦ одакле сам слања штампај наредба се рећи да нема штампач прикључен итд Не могу мислити шта још треба урадити и било који сугестија би се захвално примили. Имам постед тхис другде на овај форум и била је саветовао да покуша овде.
Old 25. Мар 2007, 13:33
Мембер Гроуп

Ако идете на цонтрол панел - штампаче и наћи штампач желите делити, десни клик на њу, а онда кликните својства, или ако је његов видик Дионички онда треба на то право куцкати мени ... онда морамо да да јој име. Зато, ако идете на друга рачунара - отићи у Мы Нетуорк Плацес кликните на рачунару где је принтер и да би требало да буде то, ако не онда не мора да има потпуно функционалну мрежу.
Old 25. Мар 2007, 14:28
Донаторска Група

Бок

ЈА је отишао леђа за мој ПЦ и синови деинсталирана штампача наведена у његовој мрежи, а затим поново додао је само како би били сигурни! То пронашао штампач али каже њен оффлине, иако има обамирати зелена квачица показивање у позадини. ЈА суђен штампу тест паге али ништа догодило (једва зачуђујуће мислим). Ако је проблем са мрежом, што требам проверити?; Сам погледао на хоме усмерива уеб сајт, која даје детаље свих уређаја спојених итд, али се рећи много о штампаче и сл

хвала
Old 25. Мар 2007, 15:29
Мембер Гроуп

до вашег рачунара дељење датотека на мрежи?
Old 25. Мар 2007, 15:39
Мембер Гроуп

такође мај морати омогућити штампај схаринг у Центар за мреже и заједничко коришћење унутра Видик
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц