![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Öyle oğlum onun yatak odasında onun bilgisayardan kendi okul ödevlerini kapalı yazdırabilirsiniz yazıcı ağ çalışıyorum. Bu yazıcı benim bilgisayara USB üzerinden bağlı; ve HP serisi 3600. Her iki PC'nin bir SpeedTouch 585 kablosuz yönlendirici üzerinden network; İkincisi de PC'ye bağlı olmak. Her iki PC ayrı oda, yaklaşık 10 m dışında bulunmaktadır! Ben oğlu PC'de ağ sihirbazını kullanarak yazıcıyı bulmak için çalıştık ve 'yazıcı' tesis eklemek kullanarak. Ancak, didnt ağ üzerinde herhangi bir şey bulmak için daha sonra bunu yaptı, bir yeşil işaretleyin ve bu yüzden varsayılan yazıcı olarak kullanılan yazıcı simgesi gösterdi görünüyor. Ben de paylaşmak 'için' payı ve keşif kutusu ve de şifre kısıtlama kaldırmak için neler yapıyor bunu söylediler. Her iki bilgisayar Windows Vize ise; benim oğlum temel sürümdür, maden sigorta primi olduğunu. Ancak nerede baskı komut doesnt gönderme pm den PC bulunduğunu ve neler yapmak için herhangi bir öneri olduğunu düşündüğünüz Cannot yazıcı vb bağlı olduğunu söylüyorlar ama ben yazıcı sonraki kapı doesnt baskı çalıştı veya bir şey yapmak geliyor gibi gratefully aldı. Bu başka bir yerde bu forum ve göndermiştiniz burada deneyin tavsiye oldu. |
|
| |||
| |||
| Eğer kontrol paneli üzerine gidin - yazıcılar ve paylaşmak için, üzerinde sonra sağ tıklama menüsüne olmalıdır tıklayın özellikleri, ya da kendi Vista sonra hisse sağ tıklayarak istediğiniz yazıcı bulmak ... Sonra bir ad vermek gerekir. Şimdi eğer diğer bilgisayar üzerine gidin - Ağ, bilgisayarda nerede yazıcı ve sonra da tam bir ağ olmamalıdır değil, bu olmalıdır tıklayın git. |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben geri oğlu bilgisayara gittim ve yazıcı ağına listelenen kaldırdıktan sonra yeniden sadece emin olmak için eklendi! Bu yazıcı bulunamadı diyor ama kendi çevrimdışı olsa bir soluk yeşil kene arka planda gösteren vardır. Bir sınama sayfası yazdırma ama hiçbir şey (zor sanırım) sürpriz oldu. Sorun ağ ile, ne kontrol etmeniz gerekir? Yapmak; Ben yönlendirici ana web sayfasında, tüm cihazları vb bağlı detaylarını verir ama çok yazıcılar hakkında söylenecek vb doesnt görüntülemek teşekkürler |
|
| |||
| |||
| ağ üzerindeki bilgisayarları paylaşmak dosyalar var? |
|
| |||
| |||
| Ayrıca Paylaşım Merkezi Vista'da Ağ yazıcı paylaşımı etkinleştirmeniz gerekebilir |