менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Установка мережевого принтера з Windows Vista

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 листопада 2007, 13:05
Донор групи

Default Установка мережевого принтера з Windows Vista

Привіт

Я намагаюся мережа моєму принтері Так що мій син може роздрукувати його школи домашнє завдання від свого ПК в його спальні. Даний принтер підключений до комп'ютера через USB, його серія HP 3600. Обидва ПК об'єднані в мережу за допомогою SpeedTouch 585 бездротовим маршрутизатором, а другий також додається до мого комп'ютера. Обидва комп'ютера знаходяться в окремих кімнатах, близько 10 м один від одного! Я намагався знайти принтер на моєму ПК сини з використанням мережі і використання майстра "Додати об'єкт принтер. Тим не менш, вона didn't здається, нічого знайти в мережі, коли це трапиться, він показав на значок принтера із зеленою галочкою і тому я використав це як принтера. Я також розповів їй "Відправити", роблячи для обміну та відкритого вікна, а також зняття пароля обмеження теж. Обидва ПК є Windows Visa, мої сини є основною версією, шахта Premium. Я спробував, але друк принтер поруч doesn't двері здається, ну і не робити нічого, хоча комп'ютер з якого я посилаю doesn't команду друку сказати, що принтер не підключений і т.д., не може думати, що робити і будь-які пропозиції будуть вдячністю. Написав я це в іншому місці на цьому форумі, і було рекомендовано, щоб спробувати тут.
Old 25 листопада 2007, 13:33
Член групи

Якщо Ви виїжджаєте на панелі управління - Принтери і знайти принтер ви хочете поділитися, натисніть правою кнопкою миші, виберіть Властивості, або якщо Vista то частка повинна бути з цього меню правою кнопкою миші ... Потім ви повинні дати йому ім'я. Тепер, якщо ви йдете на іншому комп'ютері - перейти в "Мережеве оточення", натисніть кнопку на комп'ютері, де принтер і що має бути, якщо ні, то ви не повинні їсти повністю функціональна мережа.
Old 25 листопада 2007, 14:28
Донор групи

Привіт

Я повернувся в мій ПК синів і видалити принтер, перераховані в його мережі, а потім повторно додати його про всяк випадок! Він встановив, принтер, але стверджує, що її в автономному режимі, хоча вона має слабкий зелений галочку показувати у фоновому режимі. Я спробував друку пробної сторінки, але нічого не відбулося (не дивно, мені здається). Якщо проблему з мережею, що мені потрібно, щоб перевірити?, Я подивився на веб-сторінці маршрутизаторів, який надає інформацію про всі пристроях, підключених і т.д. Але це doesn't сказати багато чого про принтери т.д.

спасибо
Old 25 листопада 2007, 15:29
Член групи

робити файли Частка ПК в мережі?
Old 25 листопада 2007, 15:39
Член групи

Ви також можете мати, щоб друкувати в обмін мережами і загальним доступом в Vista
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.