![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Привіт
Я намагаюся мережа моєму принтері Так що мій син може роздрукувати його школи домашнє завдання від свого ПК в його спальні. Даний принтер підключений до комп'ютера через USB, його серія HP 3600. Обидва ПК об'єднані в мережу за допомогою SpeedTouch 585 бездротовим маршрутизатором, а другий також додається до мого комп'ютера. Обидва комп'ютера знаходяться в окремих кімнатах, близько 10 м один від одного! Я намагався знайти принтер на моєму ПК сини з використанням мережі і використання майстра "Додати об'єкт принтер. Тим не менш, вона didn't здається, нічого знайти в мережі, коли це трапиться, він показав на значок принтера із зеленою галочкою і тому я використав це як принтера. Я також розповів їй "Відправити", роблячи для обміну та відкритого вікна, а також зняття пароля обмеження теж. Обидва ПК є Windows Visa, мої сини є основною версією, шахта Premium. Я спробував, але друк принтер поруч doesn't двері здається, ну і не робити нічого, хоча комп'ютер з якого я посилаю doesn't команду друку сказати, що принтер не підключений і т.д., не може думати, що робити і будь-які пропозиції будуть вдячністю. Написав я це в іншому місці на цьому форумі, і було рекомендовано, щоб спробувати тут. |
|
|
|||
|
|||
|
Якщо Ви виїжджаєте на панелі управління - Принтери і знайти принтер ви хочете поділитися, натисніть правою кнопкою миші, виберіть Властивості, або якщо Vista то частка повинна бути з цього меню правою кнопкою миші ... Потім ви повинні дати йому ім'я. Тепер, якщо ви йдете на іншому комп'ютері - перейти в "Мережеве оточення", натисніть кнопку на комп'ютері, де принтер і що має бути, якщо ні, то ви не повинні їсти повністю функціональна мережа.
|
|
|
|||
|
|||
|
Привіт
Я повернувся в мій ПК синів і видалити принтер, перераховані в його мережі, а потім повторно додати його про всяк випадок! Він встановив, принтер, але стверджує, що її в автономному режимі, хоча вона має слабкий зелений галочку показувати у фоновому режимі. Я спробував друку пробної сторінки, але нічого не відбулося (не дивно, мені здається). Якщо проблему з мережею, що мені потрібно, щоб перевірити?, Я подивився на веб-сторінці маршрутизаторів, який надає інформацію про всі пристроях, підключених і т.д. Але це doesn't сказати багато чого про принтери т.д. спасибо |
|
|
|||
|
|||
|
робити файли Частка ПК в мережі?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ви також можете мати, щоб друкувати в обмін мережами і загальним доступом в Vista
|