kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Installing W2K8 a Dell PowerEdge 2650

Reply

Téma eszközök
Old Május 27 2009, 21:45
Új tag Csoport

Default Installing W2K8 a Dell PowerEdge 2650

Dell PowerEdge 2650 csak egy CD-ROM és floppy meghajtót építettek be

Azt szeretném telepíteni w2k8, ami egy DVD-t. igen, én vettem ezt a külső dvd usb indítható a w2k8 dvd de nem sikerült. Megnéztem a BIOS-t, hogy naprakészek verson, de doens't azt a lehetőséget, hogy boot usb dvd formájában.

van egy módja a megoldás? , vagy van egy flopi, hogy lehet, hogy csatolja az USB DVD?

javaslatot szívesen fogadunk.

Köszönöm
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 dmdougie General Chat szoftver 6 November 18, 2009 13:25
A Windows XP Pro Dell PC CDH A Windows operációs rendszerek 4 Szeptember 24, 2009 11:40
Telepítése az új HDS RÉGI db DAllmon Általános fémáru Chat 8 5. augusztus 2008 14:24
A Dell, a Dell, az Alienware. Razer Általános fémáru Chat 5 31. március 2008 05:09
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.