rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Instalacja W2K8 na Dell PowerEdge 2650

Reply

Narzędzia wątku
Old 27 maj 2009, 21:45
Nowe państwa grupy

Default Instalacja W2K8 na Dell PowerEdge 2650

Dell PowerEdge 2650 ma tylko CD-ROM i stacji dyskietek wbudowane

Chcę zainstalować w2k8, który znajduje się na DVD. tak, i kupił tę zewnętrznych dvd usb do rozruchu w w2k8 dvd, ale nie mógł. Sprawdziłem BIOS jest aktualny verson, ale doens't mają możliwość uruchamiania formie usb dvd.

Czy istnieje sposób na obejście? lub istnieje bootowalne dyskietki, że pozwolił mi podłączyć USB DVD?

Twoje sugestie są mile widziane.

Dzięki
Reply

Register

Zakładki

Podobne wątki
Wątek Thread Starter Forum Odpowiedzi Ostatni Post
Dell Support Centre Dsc.exe Messing Up Dell Inspiron 1300 dmdougie Ogólne Oprogramowanie Czat 6 18 listopada 2009 13:25
Instalacja Windows XP Pro Dell na PC CDH Windows Operating Systems 4 24 września 2009 11:40
Instalowanie nowych HDS w starych sztuk DAllmon Ogólne Hardware Czat 8 5 sie 2008 14:24
Dell, Dell, Alienware. Razer Ogólne Hardware Czat 5 31 marzec 2008 05:09
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.