![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Potřeboval jsem odstranit ze systému Vista a XP kladen na místo. Použil jsem Seagate utilit LLF (0 vyplnit) pevného disku. Když jsem dal XP (NOVÉ) OS SP3 disk boot a nechat ji až na začátek, že se dostane až k hledat co je potřeba, aby zatížení, ale jakmile se říká "Starting instalaci Windows", že jde o " A problém byl dected ......" modrá obrazovka. No, je to ne / ne dejte mi spustit fdisk Ergo, neexistuje žádná oblast, nebo ve formátu. Pracoval na menší jednotky, ale věděl, pokud existuje nějaký limit pro XP a jak se kolem něj. I've zdát něco o slipstreming, ale to má jen zabýval již běží systémů. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaký je eact chybě na modré obrazovce?
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace Windows na notebook s externí pevný disk | JOHN1944 | Operační systémy Windows | 4 | 13. února 2009 18:11 |
| Rozdelení disku | redden137 | Obecné Software Chat | 13 | 28. prosince 2008 11:57 |
| Dělení nového pevného disku | davo57 | Drives & Removable Media | 6 | 11. srpna 2008 02:51 |
| Rozdělení pevného disku | jaycrooks | Drives & Removable Media | 3 | 22. ledna 2008 19:00 |
| 500 GB Seagate USB2 externí pevný disk | kieran0103 | Drives & Removable Media | 4 | 18. května 2007 14:22 |
| Thread Nástroje | |
| |