![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Kellett, hogy távolítsa el a Vista rendszert, és az XP helyett. Régebben Seagate Eszközök LLF (0 töltse) a merevlemezre. Mikor az XP (ÚJ) OS disk SP3 és hagyjuk, hogy boot up kezdeni, ez lesz a keresett a dolgot meg kell betölteni, hanem, amint azt mondja: "a Windows indítása" megy a " A probléma az volt, dected ......" kék képernyőn. Nos, ez nem / nem enged futtatni fdisk ergo, nincs partíció, illetve formátumban. Dolgozott kisebb meghajtókat, de azt gondoltam, ha van valami határidő XP és hogyan juthatunk el körülötte. Én úgy tűnik, valamit slipstreming, de ez csupán a már futó rendszereket. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a eact hibaüzenet a kék képernyőn?
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A Windows telepítése egy laptop-val External Hard Drive | JOHN1944 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 13. február 2009 18:11 |
| Particionálás merevlemezként | redden137 | General Chat szoftver | 13 | 28. december 2008 11:57 |
| Particionálás új merevlemezt | davo57 | Drives & Removable Media | 6 | 11. augusztus 2008 02:51 |
| Particionálás a Hard Drive | jaycrooks | Drives & Removable Media | 3 | 22. január 2008 19:00 |
| 500GB Seagate USB2 External Hard Drive | kieran0103 | Drives & Removable Media | 4 | 18. május 2007 14:22 |
| Téma eszközök | |
| |