![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Man reikia pašalinti Vista sistema ir įdėti XP vietoj. I used "Seagate komunalinės LLF (0 užpildyti) kietąjį diską. Kai aš XP (NAUJAS) SP3 OS diske ir tegul ji paleisti, paleisti, tai pasireiškia per ieško stuff to gali tekti įkelti, bet vos tik jis sako "Run" įdiegti "Windows", jis eina " problema dected ......" mėlynas ekranas. Na, jis ne / ne leiskite paleisti fdisk vadinasi, nėra pertvarų, arba formatas. Dirbo mažesnėms diskus, bet buvo įdomu, jei ten yra koks nors terminas XP, rūšiuoti ir kaip gauti apie jį. Man atrodo, kažką slipstreming, bet tai tik spręsti jau veikia sistemos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kas yra EACT klaidos pranešimą mėlyname ekrane?
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Diegimas Windows nešiojamas su išorinio kietojo disko | JOHN1944 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 13 vasaris 2009 18:11 |
| Žymėjimo diske | redden137 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 13 | 28 gruodis 2008 11:57 |
| Žymėjimo naują kietąjį diską | davo57 | Drives & Removable Media | 6 | Rugpjūtis 11, 2008 02:51 |
| Žymėjimo Hard Drive | jaycrooks | Drives & Removable Media | 3 | 22 sausis 2008 19:00 |
| Seagate 500GB External Hard Drive USB2 | kieran0103 | Drives & Removable Media | 4 | Gegužė 18, 2007 14:22 |
| Temos įrankiai | |
| |