![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| YO ВСИЧКИ ![]() Имам лаптоп Тя е Vista Premium Така че аз имам Windows Media Center за замяна Vista .Кога АЗ обувка от CD тя зарежда файлове, след което казва, че не могат да открият моя HDD ![]() Това е глупаво, защото имам 120 GB SATA Hard Drive Fujitsu MHW2120BH инсталиран .Направих a'lot на разглеждам В Google и установих, че е необходимо да инсталирате драйверите HDD XP на SATA интерфейса . Така че отидох да Fujitsu уеб сайт, но не можеха да се намерят .Има ли алтернатива на това dilema? Или има ли някъде другаде мога да намерите HDD шофьор? TIA Илия |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Получавате SATA драйвери от дънната платка производство / модел не твърдия диск.
| |||
| |||
| О, така ли? Предполагам, че има смисъл ![]() Как да разбера какво mobo имам? Това е лаптоп, така трябва да се вземе го отличават и вижте ?Благодарности Илия |
|
| |||
| |||
| Ако става дума за лаптопа можеш да ги от лаптоп мейкър. |
|
| |||
| |||
Чувствам Направих грешка Getting този лаптоп.Купих го newegg за $ 670. В спецификациите: C2D 1,5 GHz 2 GB DDR2 667 Рам 120 GB хард диск Vista Home Prem 1,3 н.п. Webcam 15,4 WGXA DVDRW / CDRW Купих в B / C беше infact добра сделка за тези очила. Но тя е NO-Име марка трябва да са достатъчно, за да ме далеч от нея ![]() Тъй Купих го newegg е преустановено него. И не мога да го намерите в интернет или .Не съм сигурен какво да правя сега |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Инсталирайте Еверест (от секция Файлове).
| |||
| |||
| Благодаря, аз се опитах, но той заяви, че mobo е неизвестен ![]() Не съм сигурен какво да направя сега. Аз ще опитам призовава ZT системи |
|
| |||
| |||
| Това би трябвало да помогне: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/ |
|
| |||
| |||
| Благодаря, че го помогне Странно нещо, все пак, аз почти купи vostro 1520, но когато намерих този лаптоп Разбрах, вместо![]() Така че ще работят тези драйвери http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? Трябва да отида на водачите да поставено на флопи, след това трябва да е работа. Благодарности Илия |
|
| |||
| |||
| Добре имам инсталиран XP Отидох в BIOS и инвалидите AHCI режим, който не хендикап твърдия диск малко от вземане на компютъра мисля, че един АТА твърд диск вместо от SATA твърд диск. Но сега, че XP е инсталирана I може да бъде в състояние да си свалите и инсталирате на SATA драйвери и след това даде възможност на AHCI Начин.BTW XP работи много по-добре от Vista направи ![]() Благодаря за всичко ще помогне ![]() Илия |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Инсталиране SATA DVD устройство със SATA Hard Drive Конфигурации Въпроси | P5200 | Дискове & сменяемите носители | 2 | 3 Март 2009 07:56 |
| Инсталиране 2x твърди дискове - 1x EIDE SATA & 1x | Мърф | Дискове & сменяемите носители | 1 | 27 Feb 2009 14:16 |
| Помощ Инсталиране 2 SATA DVD устройства | Rawimpact | Дискове & сменяемите носители | 3 | 2-ро Feb 2009 10:04 |
| Инсталиране на SATA твърд диск | eparkes8 | Дискове & сменяемите носители | 4 | 8 януари 2008 00:13 |
| Differece Между SATA И SATA II | fishking | Дискове & сменяемите носители | 1 | 12 Дек 2007 10:35 |
| Нишка Инструменти | |
| |