![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| YO ALL ![]() Mám notebook Je Vista Premium Takže mám Windows Media Center nahradit Vista .Když jsem boot z CD načte soubory, pak říká, že nelze zjistit můj HDD ![]() To je hloupé, protože mám 120 GB SATA pevný disk Fujitsu MHW2120BH instalovány .Udělal jsem a'lot pohled asi na google a zjistil, že budete potřebovat ovladače HDD pro instalaci XP na SATA rozhraní . Tak jsem šel do Fujitsu webové stránky, ale nemůže najít žádné .Existuje nějaká alternativa k tomuto dilema? Nebo je tam nikde jinde nemůžu najít HDD řidiče? TIA Eliáš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Získáte SATA ovladače z vaší desce výroby / model není pevný disk.
| |||
| |||
| Opravdu? Myslím, že to dává smysl ![]() Jak mohu vědět, co mám mobo? Jedná se o notebook tak mám vzít to od sebe a podívat se ?Díky Eliáš |
|
| |||
| |||
| Pokud je to notebooku pak dostanete z notebooku tvůrce. |
|
| |||
| |||
Mám pocit, jsem udělal chybu, jak se tento notebook.Koupil jsem ho newegg za 670 dolarů. K specifikace: C2d 1,5 GHz 2 GB DDR2 667 Ram 120 GB pevný disk Vista Home Prem 1,3 MP Webcam 15,4 WGXA DVDRW / CDRW Koupil jsem v B / C infact to bylo dobré řešení pro ty brejle. Ale to je NO-Jméno značky by mělo být dost, aby se mi pryč od něj ![]() Vzhledem k tomu, že jsem jej koupil newegg byla přerušena to. A nemůžu najít na internetu buď .Nejsem si jistý, co dělat právě teď |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Instalace Everest (od sekci Ke stažení).
| |||
| |||
| Díky, že jsem ale řekl, že byla známa mobo ![]() Nejsem si jistý, co má dělat. I'll vyzkoušet volání ZT systémy |
|
| |||
| |||
| To by mělo pomoci: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/ |
|
| |||
| |||
| Díky, že jsi pomohla Legrační věc, ale málem jsem koupil vostro 1520, ale když jsem tento notebook mám to místo![]() Tak se tyto ovladače práce http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? Potřebuji se dostat řidiči, aby na disketu, pak je to by mělo fungovat. Díky Eliáš |
|
| |||
| |||
| Ok mám XP nainstalované Jsem šel do BIOSu a postižené AHCI režim, který má handicap pevného disku trochu tím, že počítač si myslí, že je to jeden ATA disk místo SATA pevný disk. Ale teď, že XP je nainstalován jsem mohl stáhnout a nainstalovat SATA ovladače a potom zapnout AHCI režim.BTW XP běží tolik lepší než vista udělal ![]() Díky za všechny vy pomoci ![]() Eliáš |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Instalace Sata DVD s Sata Pevný disk Konfigurace Otázky | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3. března 2009 07:56 |
| Instalace 2x Pevné disky - 1x EIDE & 1x SATA | Murphe | Drives & Removable Media | 1 | 27 únor 2009 14:16 |
| Nápověda Instalace 2 SATA DVD mechaniky | Rawimpact | Drives & Removable Media | 3 | 2. února 2009 10:04 |
| Instalace SATA disk | eparkes8 | Drives & Removable Media | 4 | 8. leden 2008 00:13 |
| Mezi Differece Sata I SATA II | fishking | Drives & Removable Media | 1 | 12. prosince 2007 10:35 |
| Thread Nástroje | |
| |