![]() |
|
| |||
| |||
| YO ALL ![]() Έχω ένα φορητό υπολογιστή Έχει Vista Premium Έτσι πήρα το Windows Media Center για να αντικαταστήσει Vista .Όταν κάνω εκκίνηση από το CD φορτώνει τα αρχεία, στη συνέχεια, λέει ότι δεν μπορεί να ανιχνεύσει μου HDD ![]() Αυτό είναι ανόητο, διότι έχω ένα 120 GB SATA Hard Drive Fujitsu MHW2120BH εγκατασταθεί .Το έκανα a'lot της κοιτάζοντας γύρω στο Google και ανακάλυψε ότι χρειάζεστε HDD οδηγών για την εγκατάσταση XP σε sata interface . Έτσι πήγα στο δικτυακό τόπο της Fujitsu, αλλά δεν μπορούσε να βρει καμία .Υπάρχει κάποια εναλλακτική λύση σε αυτό το DILEMA; Ή μήπως υπάρχει πουθενά αλλού θα μπορούν να βρουν το HDD οδηγός; TIA Ελάιζα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε SATA οδηγούς από τη μητρική πλακέτα κατασκευή / μοντέλο δεν σκληρό δίσκο.
| |||
| |||
| Ω Αλήθεια; Φαντάζομαι ότι είναι λογικό ![]() Πώς μπορώ να ξέρω τι mobo έχω; Είναι ένα φορητό υπολογιστή, ώστε έχω να την δούμε και εκτός ;Ευχαριστώ Ελάιζα |
|
| |||
| |||
| Αν πρόκειται για laptop τότε να τους από το φορητό υπολογιστή maker. |
|
| |||
| |||
Πιστεύω ότι έκανε λάθος για να περάσουμε το laptop.Το αγόρασα από newegg για $ 670. Η specs: C2D 1,5 GHZ 2 GB DDR2 667 Ram 120 GB Hard Drive Vista Home Prem 1,3 MP Webcam 15,4 WGXA DVDRW / CDRW Αγόρασα σε B / C infact ήταν μια καλή συμφωνία για τα εν λόγω προδιαγραφών. Αλλά αυτό είναι ένα ΟΧΙ-Όνομα μάρκα θα ήταν αρκετό για να τη σειρά μου μακριά από αυτό ![]() Δεδομένου ότι το αγόρασα newegg έχει διακοπεί αυτή. Και δεν μπορώ να το βρείτε στο διαδίκτυο είτε .Δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να κάνουμε τώρα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγκαταστήστε το Everest (από την ενότητα downloads).
| |||
| |||
| Ευχαριστώ, προσπάθησα, αλλά είπε ότι η mobo ήταν άγνωστη ![]() Δεν είμαι σίγουρος τι πρέπει να κάνουμε τώρα. Θα προσπαθήσουμε καλούσας ZT συστήματα |
|
| |||
| |||
| Αυτό θα βοηθήσει: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/ |
|
| |||
| |||
| Χάρη ότι είχε βοηθήσει Περίεργο πράγμα όμως, είμαι σχεδόν αγόρασαν ένα vostro 1520 αλλά όταν βρήκα αυτό το laptop έχω αντί![]() Έτσι, οι οδηγοί αυτών των εργασιών θα http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ; Πρέπει να μπω τους οδηγούς ώστε να τεθούν σε δισκέτα, τότε θα πρέπει να εργαστεί. Ευχαριστώ Ελάιζα |
|
| |||
| |||
| Ok έχω εγκαταστήσει XP Πήγα στο BIOS και των ατόμων με αναπηρία AHCI Mode μειονέκτημα που κάνει τον σκληρό δίσκο λίγο κάνοντας τον υπολογιστή πιστεύω ότι είναι μια ΑΤΑ σκληρό δίσκο αντί για SATA σκληρό δίσκο. Αλλά τώρα που είναι εγκατεστημένα τα XP μου να είναι σε θέση να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το SATA οδηγούς και στη συνέχεια ενεργοποιήστε AHCI Mode.BTW XP λειτουργεί πολύ καλύτερα από ό, τι έκανε vista ![]() Ευχαριστώ για όλα υμείς βοήθεια ![]() Ελάιζα |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Εγκατάσταση Sata DVD-ROM με Sata Hard Drive Διαμορφώσεις Ερωτήσεις | P5200 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 3η Μαρ 2009 07:56 |
| Εγκατάσταση 2x Σκληροί Δίσκοι - 1x EIDE SATA & 1x | Μερφ | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 27 Φεβ 2009 14:16 |
| Βοήθεια Εγκατάσταση SATA 2 DVD Drives | Rawimpact | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 2η Φεβ 2009 10:04 |
| Εγκατάσταση sata σκληρό δίσκο | eparkes8 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 8 Ιαν 2008 00:13 |
| Μεταξύ Και Differece Sata Sata Ii | FISHKING | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 12 Δεκ. 2007 10:35 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |