![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Yo SVE ![]() Imam laptop Ima Vista Premium Dakle dobio sam Windows Media Center zamijeniti Vista .Našto JA čizma from CD to učitava datoteke, a zatim kaže da to ne može otkriti moj HDD ![]() To je glup, jer imam 120 GB SATA Hard Drive MHW2120BH Fujitsu instaliran .Nisam a'lot gledati oko na google i našao se da vam je potreban za instalaciju HDD vozača XP na SATA sučelje . Pa sam otišao na Fujitsu internetskim stranicama, ali ne može naći bilo koje .Ima li alternative za ovu dilema? Ili je tamo nigdje ne mogu naci driver HDD? Tia Ilija |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dobivate od svojeg vozača SATA matične ploče proizvodnje / model ne hard disk.
| |||
| |||
| Oh Really? Mislim da ima smisla ![]() Kako ću znati što mobo sam? To je laptop tako da ću morati proći pored njega i vidjeti ?Hvala Ilija |
|
| |||
| |||
| Ako je laptop onda dobivate ih s laptopa Maker. |
|
| |||
| |||
Osjećam li pogriješili uzimajući ovaj laptop.Kupio sam ga isključiti newegg za 670 $. The naočale: C2D 1,5 GHz 2 GB DDR2 Ram 667 120 GB Hard Drive Vista Home Prem 1,3 MP Webcam 15,4 WGXA DVDRW / CDRW Ja kupio u B / C je infact dobar posao za one naočale. Ali to da je NO-name marke bi trebali imati bilo dovoljno da me daleko od toga ![]() Budući da sam ga kupio newegg je ukinut to. A ja ne mogu naći na internetu, bilo .Im 'ne siguran što će učiniti upravo sada |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Instaliraj Everest (iz downloads sekciji.)
| |||
| |||
| Hvala, ja pokušao, ali je rekao da je bio nepoznat mobo ![]() Im 'ne siguran što učiniti sada. Ja ću probati zovete ZT sustavi |
|
| |||
| |||
| To bi trebalo pomoći: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/ |
|
| |||
| |||
| Thanks to učinio pomoć Smiješne stvari iako sam skoro kupio vostro 1520 ali kada sam pronašao ovaj laptop dobio sam ga, umjesto![]() Tako će ovi driveri raditi http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? Trebao bih dobiti drivere staviti na disketu, onda bi trebalo raditi. Hvala Ilija |
|
| |||
| |||
| Ok imam XP instaliran I uđe u bios i onemogući AHCI Način koji hendikep tvrdog diska na malo donošenjem računalo mislim to je ATA hard disk umjesto jedan SATA hard disk. A sada da li je instaliran XP mogli preuzeti i instalirati SATA drivere, a zatim omogućiti AHCI Način.BTW XP pokrene toliko bolji od vidik učinio ![]() Hvala za sve vas pomoć ![]() Ilija |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Instaliranje Sata DVD pogon s Sata Hard Drive Konfiguracije Pitanja | P5200 | Drives & Izmjenjivi mediji | 2 | 3. ožujak 2009 07:56 |
| Instaliranje 2x Hard Drives - 1x EIDE SATA & 1x | murph | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 27. veljača 2009 14:16 |
| Pomoć Instaliranje 2 SATA DVD pogoni | Rawimpact | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 2. veljača 2009 10:04 |
| Instaliranje SATA hard disk | eparkes8 | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 8. siječanj 2008 00:13 |
| Između A Differece Sata Sata II | fishking | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 12. prosinac 2007 10:35 |
| Thread Tools | |
| |