![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| YO ALL ![]() Nekem van egy laptop A Vista Premium Van Windows Media Center, hogy Vista .Amikor a CD-ről boot, hogy betölti a fájlokat, majd azt mondja, nem tudja meg a HDD ![]() Ez butaság, mert van egy 120 GB SATA merevlemez Fujitsu MHW2120BH telepítése .Én a'lot a nézelődök a Google-on és kiderült, hogy szükség van HDD meghajtók telepítése XP a SATA interfész . Így jártam Fujitsu weboldala, de nem találtam .Van-e bármilyen más dilema? Vagy van máshol megtalálom a merevlemez vezérlő? TIA Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kapsz SATA meghajtók az Ön alaplap gyártás / modell nem merevlemezt.
| |||
| |||
| Ó, tényleg? Azt hiszem, hogy van értelme ![]() Honnan tudom, hogy milyen mobo van? Ez egy laptop úgy tudom, hogy vegye meg egymástól, és ?Köszönöm Elijah |
|
| |||
| |||
| Ha ez egy laptop, akkor kapsz őket a laptop gyártó. |
|
| |||
| |||
Úgy érzem, hibáztam szerzés ez laptop.Vettem le newegg a 670 $. A specifikáció: C2D 1,5 GHZ 2 GB DDR2 667 Ram 120 GB-os merevlemez Vista Home Prem 1,3 MP Webcam 15,4 WGXA DVDRW / CDRW Vettem a B / C volt infact jó üzlet e specs. De hogy a NO-név márka lett volna elég ahhoz, hogy forduljon meg, hogy távol ![]() Mivel én vettem newegg van hagyni azt. És én nem találom meg az interneten vagy .Nem tudom, mit tegyek most |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Telepítse Everest (a letöltések rész).
| |||
| |||
| Köszi, megpróbáltam, de azt mondta, hogy a mobo ismeretlen volt ![]() Nem tudom, mit tegyek most. Megpróbálom hívó ZT rendszerek |
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Köszönöm, hogy nem segít Vicces dolog, bár majdnem megvette a Vostro 1520, de amikor úgy találta, hogy ez laptop Megvan helyett![]() Akkor majd ezek a vezetők munkáját http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? Kell, hogy a vezetők, hogy a floppy, akkor meg kell dolgozni. Köszönöm Elijah |
|
| |||
| |||
| Ok, I got XP Bementem a bios és a fogyatékkal élő AHCI Mód amelyek hátráltatják a merevlemez egy kicsit, azáltal, hogy a számítógép hiszem ez egy ATA merevlemezt helyett egy SATA merevlemezt. De most, hogy az XP telepítve van, én nem is tudom, hogy töltse le és telepítse a SATA meghajtók lehetővé teszik majd az AHCI Mód.BTW XP fut, így sokkal jobb volt, mint a Vista ![]() Köszönöm, hogy ti segíteni ![]() Elijah |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Sata DVD-meghajtó telepítése a Sata Hard Drive Konfigurációk Kérdések | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3. március 2009 07:56 |
| Installing 2x Hard Drives - 1x EIDE SATA & 1x | Murph | Drives & Removable Media | 1 | 27. február 2009 14:16 |
| Súgó telepítése 2 SATA DVD-meghajtók | Rawimpact | Drives & Removable Media | 3 | 2. február 2009 10:04 |
| Egy SATA merevlemezt | eparkes8 | Drives & Removable Media | 4 | 8. január 2008 00:13 |
| Differece között a SATA és SATA II | fishking | Drives & Removable Media | 1 | 12. december 2007 10:35 |
| Téma eszközök | |
| |