![]() |
|
| |||
| |||
| YO כולם ![]() יש לי מחשב נייד יש לו Vista Premium אז יש לי את Windows Media Center כדי להחליף Vista .כשאני אתחול מהתקליטור, זה טוען את הקבצים, אז זה אומר לא יכול לזהות את HDD ![]() זה טיפשי, כי יש לי 120 GB SATA כונן קשיח Fujitsu MHW2120BH מותקן .עשיתי a'lot של מסתכל בגוגל ומצאתי כי אתה צריך להתקין את מנהלי ההתקנים HDD XP על ממשק SATA . אז נכנסתי לאתר האינטרנט של Fujitsu אך לא נמצאו .האם יש אלטרנטיבה dilema זה? או האם יש בכל מקום אחר אני יכול למצוא את הנהג HDD? TIA Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה מקבל SATA נהגים מ לוח האם ייצור / מודל לא כונן קשיח.
| |||
| |||
| אה, באמת? אני מניח כי הגיוני ![]() איך אני יודע מה יש לי mobo? זה מחשב נייד אז אני צריך לקחת את זה לבד ולראות ?תודה Elijah |
|
| |||
| |||
| אם זה מחשב נייד אז אתה מקבל מהם את הנייד Maker. |
|
| |||
| |||
אני מרגיש שעשיתי טעות זו בקבלת הנייד.קניתי אותה newegg עבור $ 670. את מפרט: C2D 1.5 GHz 2 GB DDR2 667 ראם 120 GB Hard Drive Vista Home Prem 1.3 MP Webcam 15.4 WGXA DVDRW / CDRW קניתי ב b / C זה היה infact עסקה טובה עבור אלה מפרט. אבל זה לא להיות שם המותג היה צריך להיות מספיק כדי לפנות אותי מהמקום ממנו ![]() מאז קניתי אותו newegg יש discontinued זה. ואני לא יכול למצוא אותו באינטרנט או .אני לא בטוח מה לעשות עכשיו |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| התקן Everest (מן החלק הורדות).
| |||
| |||
| תודה, ניסיתי את זה אבל הוא אמר כי לא ידוע היה mobo ![]() אני לא בטוח מה לעשות עכשיו. אני קורא לך לנסות ZT מערכות |
|
| |||
| |||
| זה אמור לעזור: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/ |
|
| |||
| |||
| תודה זה עשה עזרה דבר מצחיק אבל אני כמעט קנה vostro 1520 אבל כאשר אני נמצא הנייד הזה הבנתי במקום![]() אז יהיו אלה נהגים עבודה http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? אני צריך לקבל את הנהגים לשים על דיסקט, אז זה אמור לעבוד. תודה Elijah |
|
| |||
| |||
| יש לי אישור XP המותקנת נכנסתי לתוך ה-BIOS ו מושבתת AHCI מצב שאינו משפיע לנכים את הכונן הקשיח קצת בכך את המחשב חושב שזה בלתי ATA במקום כונן קשיח SATA של הכונן הקשיח. אבל עכשיו, כי XP מותקן אני עלול לקבל את האפשרות להוריד ולהתקין את הנהגים SATA ואז לאפשר מצב AHCI.BTW XP רץ כל כך הרבה יותר טוב מאשר עשה Vista ![]() תודה על כל העזרה אתם ![]() Elijah |