![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| YO VISI ![]() Turiu nešiojamąjį kompiuterį Ji Vista Premium Ir aš turiu Windows Media Center pakeisti Vista .When I boot from CD įkelia failus, tada sako, kad negali nustatyti mano HDD ![]() Tai kvaila, nes turiu 120 GB SATA FUJITSU MHW2120BH Hard Drive įrengtas .Aš a'lot iš dairausi "Google" ir nustatė, kad jums reikia disko tvarkykles įdiegti XP SATA sąsaja . Taigi, nuėjau į "Fujitsu" interneto svetainėje, bet nepavyko rasti .Ar yra kokia nors alternatyva šiuo dilema? Ar yra ten kur nors kitur galiu rasti HDD vairuotojas? TIA Elijas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Gauni SATA tvarkykles iš pagrindinės plokštės Gamyba / modelis ne kietajame diske.
| |||
| |||
| Oh Really? Manau, kad prasminga ![]() Kaip man žinoti, kas MOBO turiu? It's a laptop, kad turiu priimti jį išskiria ir pamatyti ?Ačiū Elijas |
|
| |||
| |||
| Jei tai nešiojamas tada gaunate juos iš nešiojamojo kompiuterio gamintojo. |
|
| |||
| |||
Manau, aš padariau klaidą gaunate šį nešiojamas.Aš nusipirkau ją išjungti Newegg už $ 670. Specifikacijos: C2D 1.5 GHz 2 GB DDR2 667 RAM 120 GB kietasis diskas VISTA HOME PREM 1.3 MP Webcam 15,4 WGXA DVDRW / CDRW Nusipirkau B / C buvo infact nemažai tų specifikacijų. Bet tai yra NO-Name prekės turėjo pakankamai pasukti mane nuo jo ![]() Kadangi aš nusipirkau ją Newegg turi nutraukti jį. Ir aš negaliu jo rasti internete arba .Nežinau, ką daryti dabar |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įdiekite Everest (nuo parsisiųsti skyrių).
| |||
| |||
| Ačiū, aš stengiausi, kad bet jis pasakė MOBO buvo nežinoma ![]() Nežinau, ką daryti dabar. I'll try raginama ZT sistemos |
|
| |||
| |||
| Tai turėtų padėti: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/ |
|
| |||
| |||
| Ačiū, kad padarė Pagalba Juokingi ką nors, aš beveik nusipirkau vostro 1.520, bet kai aš rasiu tai nešiojamas aš ją vietoj![]() Taigi bus šių vairuotojų darbą http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? Man reikia gauti vairuotojų įdėti į diskelį, tuomet jis turėtų veikti. Ačiū Elijas |
|
| |||
| |||
| Gerai aš XP įrengtas Nuėjau į BIOS ir neįgaliesiems AHCI režimu, kuris nėra kliūtis kietajame diske mažai darant kompiuteris think it's ATA kietasis diskas, o ne SATA kietasis diskas. Bet dabar, kad XP yra įdiegtas aš galėtų atsisiųsti ir įdiegti SATA tvarkykles ir tada įjungti AHCI režimą.BTW XP veikia taip daug geriau nei Vista padarė ![]() Ačiū visiems jums padėti ![]() Elijas |