![]() |
|
| |||
| |||
| YO ALL ![]() Man ir klēpjdators Tā ir Vista Premium So I got Windows Media Center, lai aizstātu Vista .Kad es boot no CD tas slodzes failus, tad saka, ka tā nevar noteikt manu HDD ![]() Tas ir muļķīgi, jo man ir 120 GB SATA Fujitsu MHW2120BH Hard Drive uzstādīta .I did a'lot ar skatos uz google un atklāja, ka jums HDD draiveri instalēt XP uz SATA interfeisu . Tāpēc es devos uz Fujitsu tīmekļa vietnē, bet nevarēja atrast nevienu .Vai pastāv alternatīvi šim dilema? Vai tur nekur citur es varētu atrast HDD draiveris? TIA Elijah |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jums SATA draiverus no jūsu mātesplati ražošana / modelis nav cietā diska.
| |||
| |||
| Oh Really? Es domāju, ka ir jēga ![]() Kā es varu zināt, ko MOBO man ir? Tas ir klēpjdators tik man ņemt to atsevišķi un redzēt ?Pateicība Elijah |
|
| |||
| |||
| Ja tas ir klēpjdators, tad jums tos no klēpjdators maker. |
|
| |||
| |||
Es jūtos Es kļūda, lai visi to klēpjdators.Iegādājos to nost newegg par 670 $. Specifikācija: C2D 1,5 Ghz 2 GB DDR2 667 Ram 120 GB Hard Drive Vista Home Prem 1.3 MP Webcam 15,4 WGXA DVDRW / CDRW Es iepirkto b / c tam bija infact labs darījums tiem specs. Bet ar to NO-Name zīmola būtu bijis pietiekami, lai ieslēgtu mani prom no tās ![]() Tā kā es pirkusi newegg ir jāpārtrauc to. Un es nevaru to atrast internetā, nu .Es neesmu pārliecināts, kā rīkoties šobrīd |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Instal Everest (no downloads sadaļā).
| |||
| |||
| Paldies, es centos ka, bet tas teica MOBO nebija zināms ![]() Es neesmu pārliecināts, ko darīt tagad. I'll try zvanot ZT sistēmas |
|
| |||
| |||
| Tam vajadzētu palīdzēt: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/ |
|
| |||
| |||
| Paldies, ka bija palīdzēt Smieklīgi kaut gan, es gandrīz nopircis vostro 1.520 bet, kad es atklāju šis klēpjdators Man to vietā![]() Tā būs šiem vadītājiem darba http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? Man vajag, lai iegūtu vadītājus likts uz disketes, tad tam vajadzētu strādāt. Pateicība Elijah |
|
| |||
| |||
| Ok I got XP instal Iegāju BIOS un invalīdu AHCI Mode kurai handikaps cietā diska maz, padarot datoru domāju, ka tas ATA cieto disku nevis SATA cieto disku. Bet tagad, kad XP ir instal es varētu būt iespēja lejupielādēt un instalēt SATA draiveri un pēc tam varētu AHCI režīmā.BTW XP iet tik daudz labāk nekā vista bija ![]() Paldies visiem jūs palīdzēt ![]() Elijah |
![]() |
|
| Bookmarks |