![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
YO ALL
![]() Mam laptopa Ma Vista Premium Więc mam Windows Media Center zastąpić Vista .Po rozruchu z dysku CD ładuje pliki, a następnie twierdzi, że nie może wykryć mojego HDD ![]() To głupie, ponieważ mam 120 GB SATA Hard Drive Fujitsu MHW2120BH zainstalowany .Zrobiłem około a'lot patrzenia w google i okazało się, że musisz zainstalować sterowniki HDD XP na interfejsie SATA . Więc pojechałem do Fujitsu stronie internetowej, ale nie mógł znaleźć żadnego .Czy istnieje alternatywa dla tego dilema? Albo ma nigdzie indziej mogę znaleźć sterownika HDD? TIA Eliasz
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Otrzymujesz SATA sterowniki z płyty głównej produkcji / Model nie twardy.
|
|||
|
|||
|
Oh really? Chyba, że ma sens
![]() Skąd mam wiedzieć, co Mobo mam? Jest to laptop więc mam go od siebie i patrz ?Dzięki Eliasz
|
|
|
|||
|
|||
|
Jeśli jest to laptop wtedy je z laptopa animatora.
|
|
|
|||
|
|||
Czuję I popełnił błąd dostawanie ten laptop.Kupiłem ją newegg do 670 dolarów. W specyfikacji: C2D 1,5 GHZ 2 GB RAM DDR2 667 120 GB Hard Drive Vista Home Prem 1.3 MP Webcam 15,4 WGXA DVDRW / CDRW Kupiłem w B / C to w rzeczywistości dobra ofertę dla tych specyfikacji. Ale to jest NO-Nazwa marki powinien być wystarczający, by włączyć go do mnie z dala od ![]() Ponieważ Kupiłem go newegg ma ono przerwane. I nie mogę go znaleźć w internecie albo .Nie jestem pewien, co zrobić teraz
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Zainstaluj Everest (do pobrania z sekcji).
|
|||
|
|||
|
Dziękujemy, że próbowałem ale powiedział Mobo był nieznany
![]() Nie jestem pewien, co zrobić teraz. I'll try wzywając ZT systemów
|
|
|
|||
|
|||
|
To powinno pomóc: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/
|
|
|
|||
|
|||
|
Dzięki, że nie pomoże
Funny thing though, I prawie kupił vostro 1520, ale kiedy znalazłem tego laptopa mam go![]() Więc będą te sterowniki pracy http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? Muszę pobrać sterowniki do wprowadzenia na dyskietkę, a następnie to powinno działać. Dzięki Eliasz
|
|
|
|||
|
|||
|
Ok Mam XP
I poszedł do BIOS i niepełnosprawnych AHCI Tryb które nie utrudniać twardy trochę poprzez komputer zdaniem jest to dysk twardy ATA zamiast z dysku twardego SATA. Ale teraz, że XP jest zainstalowany I mogli pobrać i zainstalować sterowniki SATA, a następnie włączyć tryb AHCI.BTW XP jest tak dużo lepiej niż Vista nie ![]() Dziękujemy za wszystkie wam pomóc ![]() Eliasz
|