![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Yo TOATE ![]() Am un laptop Are Vista Premium Deci, m-am Windows Media Center pentru a înlocui Vista .Când m-am boot de pe CD-l încarcă imagini, apoi spune că nu poate detecta meu HDD ![]() Asta-i o prostie, pentru că am o Fujitsu SATA 120 GB hard-disk instalat MHW2120BH .Am făcut a'lot de a privi în jur de pe Google şi a aflat de care aveţi nevoie pentru a instala driver-ele HDD XP pe un SATA de interfaţă . Deci, m-am dus la Fujitsu este site-ul web, dar nu a putut găsi nici un .Există o alternativă la această Dilema? Sau e acolo, oriunde în altă parte pot gasi driver de HDD? TIA Ilie |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ai drivere SATA de pe placa de bază pentru fabricarea / model nu hard-disk.
| |||
| |||
| Oh Serios? Cred că are sens ![]() Cum ştiu care mobo am? Este un laptop deci nu am sa o iau în afară şi a vedea ?Mulţumesc Ilie |
|
| |||
| |||
| Daca este un laptop, atunci te-le de la laptop Maker. |
|
| |||
| |||
Mă simt am făcut o greşeală obtinerea acestui laptop.I-am cumpărat-o de pe newegg de 670 dolari. Specificaţiile: C2D 1.5 GHz 2 GB DDR2 667 Ram 120 GB hard-disk Vista Home Prem 1.3 MP Webcam 15.4 WGXA DVDRW / CDRW I-am cumpărat în B / C a fost de fapt este o afacere bună pentru cei specs. Dar a fi un nume de brand NO-ar fi trebuit să fie de ajuns pentru a transforma mine departe de ea ![]() De când am cumpărat-o newegg-a întrerupt-o. Şi nu pot să-l găsiţi pe internet, fie .Nu sunt sigur ce să fac chiar acum |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Instalaţi Everest (de la sectiunea download-uri).
| |||
| |||
| Mulţumesc, am încercat, dar că acesta a declarat că a fost mobo necunoscut ![]() Nu sunt sigur ce să fac acum. Voi încerca apel ZT sistemelor |
|
| |||
| |||
| Acest lucru ar trebui să contribuie la: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/ |
|
| |||
| |||
| Vă mulţumim că a făcut ajuta Ciudat lucru însă, aproape am cumparat un vostro 1520, dar când l-am găsit acest laptop am luat-o în loc![]() Deci, va aceste drivere de lucru http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? Am nevoie pentru a obţine de drivere pentru a pune pe o dischetă, atunci este ar trebui să funcţioneze. Mulţumesc Ilie |
|
| |||
| |||
| Ok m-am instalat XP M-am dus în BIOS-ul şi cu handicap AHCI Mode care nu handicap pe hard disc un pic de luare de computer cred că este un hard-disk ATA în loc de un hard disk SATA. Dar acum ca XP este instalat s-ar putea fi în măsură să descărcaţi şi să instalaţi drivere SATA şi apoi să permită AHCI Mode.BTW XP ruleaza mult mai bine decât a făcut Vista ![]() Multumesc pentru tot voi ajuta ![]() Ilie |