![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| YO ALL ![]() Mám notebook Je Vista Premium Takže mám Windows Media Center nahradiť Vista .Keď som boot z CD načíta súbory, potom hovorí, že nemožno zistiť môj HDD ![]() To je hlúpe, pretože mám 120 GB SATA pevný disk Fujitsu MHW2120BH inštalované .Urobil som a'lot pohľad asi na google a zistil, že budete potrebovať ovládače HDD pre inštaláciu XP na SATA rozhranie . Tak jsem šel do Fujitsu webovej stránky, ale nemôže nájsť žiadne .Existuje nejaká alternatíva k tomuto dilema? Alebo je tam nikde inde nemôžem nájsť HDD vodiča? TIA Eliáš |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Získate SATA ovládače z vašej doske výroby / model nie je pevný disk.
| |||
| |||
| Naozaj? Myslím, že to dáva zmysel ![]() Ako môžem vedieť, čo mám Mobo? Jedná sa o notebook tak mám vziať to od seba a pozrieť sa ?Vďaka Eliáš |
|
| |||
| |||
| Ak je to notebooku potom dostanete z notebooku tvorcov. |
|
| |||
| |||
Mám pocit, som urobil chybu, ako sa tento notebook.Koupil jsem ho newegg za 670 dolárov. K špecifikácie: C2d 1,5 GHz 2 GB DDR2 667 Ram 120 GB pevný disk Vista Home Prem 1,3 MP Webcam 15,4 WGXA DVDRW / CDRW Kúpil som v B / C infact to bolo dobré riešenie pre tých brejle. Ale to je NO-Meno značky by malo byť dosť, aby sa mi preč od neho ![]() Vzhľadom k tomu, že som ho kúpil newegg bola prerušená to. A nemôžem nájsť na internete buď .Nie som si istý, čo robiť práve teraz |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Inštalácia Everest (od sekcii Na stiahnutie).
| |||
| |||
| Vďaka, že som ale povedal, že bola známa Mobo ![]() Nie som si istý, čo má robiť. I'll vyskúšať volania ZT systémy |
|
| |||
| |||
| To by malo pomôcť: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/ |
|
| |||
| |||
| Vďaka, že si pomohla Legrační vec, ale málem jsem koupil vostro 1520, ale keď som tento notebook mám to miesto![]() Tak sa tieto ovládače práce http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? Potrebujem sa dostať vodiči, aby na disketu, potom je to by malo fungovať. Vďaka Eliáš |
|
| |||
| |||
| Ok mám XP nainstalované Jsem šel do BIOSu a postihnutých AHCI režim, ktorý má handicap pevného disku trochu tým, že počítač si myslí, že je to jeden ATA disk miesto SATA pevný disk. Ale teraz, že XP je nainštalovaný som mohol stiahnuť a nainštalovať SATA ovládače a potom zapnúť AHCI režim.BTW XP beží toľko lepší ako vista udělal ![]() Vďaka za všetky vy pomoci ![]() Eliáš |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Inštalácia Sata DVD s Sata Pevný disk Konfigurácia Otázky | P5200 | Drives & Removable Media | 2 | 3. marca 2009 07:56 |
| Inštalácia 2x Pevné disky - 1x EIDE & 1x SATA | Murphy | Drives & Removable Media | 1 | 27 február 2009 14:16 |
| Pomoc Inštalácia 2 SATA DVD mechaniky | Rawimpact | Drives & Removable Media | 3 | 2. februára 2009 10:04 |
| Inštalácia SATA disk | eparkes8 | Drives & Removable Media | 4 | 8. január 2008 00:13 |
| Medzi Differece Sata I SATA II | fishking | Drives & Removable Media | 1 | 12. decembra 2007 10:35 |
| Thread Tools | |
| |