![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ыо СВЕ ![]() Имам лаптоп Има Виста Премиум Дакле добио сам Уиндоус Медиа Центер заменити Виста .Нашто ЈА чизма фром ЦД то учитава датотеке, а затим каже да то не може показати мој ХДД ![]() То је глуп, јер имам 120 ГБ САТА Хард Дриве МХУ2120БХ Фујитсу инсталиран .Нисам а'лот гледати око на гоогле и нашао се да вам је потребан за инсталацију ХДД возача КСП на САТА интерфејс . Па сам отишао на Фујитсу интернетским страницама, али не може наћи било које .Има ли алтернативе за ову дилема? Или је тамо нигде не могу наци дривер ХДД? Тиа Илија |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добијате од свог возача САТА матичне плоче производње / модел не хард диск.
| |||
| |||
| Ох Реаллы? Мислим да има смисла ![]() Како да знам шта мобо сам? То је лаптоп тако да ћу морати да прође поред њега и видети ?Хвала Илија |
|
| |||
| |||
| Ако је лаптоп онда добијате их са лаптоп Макер. |
|
| |||
| |||
Осјећам ли погрешила узимајући овај лаптоп.Купио сам га искључити неуегг за 670 $. Тхе наочаре: Ц2Д 1,5 ГХз 2 ГБ ДДР2 Рам 667 120 ГБ Хард Дриве Виста Хоме Према 1,3 МП УЕБЦАМ 15,4 УГКСА ДВДРУ / ЦДРУ Ја купио у Б / Ц је инфацт добар посао за оне наочаре. Али то да је НО-наме марке би требало да има било довољно да ме далеко од тога ![]() Будући да сам га купио неуегг је укинут то. А ја не могу наћи на интернету, било .Им 'не сигуран шта ће учинити управо сада |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Инсталирај Еверест (из доунлоадс секцији.)
| |||
| |||
| Хвала, ја покушао, али је рекао да је био непознат мобо ![]() Им 'не сигуран што учинити сада. Ја ћу пробати зовете ЗТ системи |
|
| |||
| |||
| То би требало помоћи: хттп://ууу.тхецомпутерфорумс.цо.ук/ф...блем-хдд-6072/ |
|
| |||
| |||
| Тханкс то учинио помоћ Смешно ствари иако сам скоро купио востро 1520 али када сам пронашао овај лаптоп добио сам га, уместо![]() Тако ће ови дривер радити хттп://ууу.софтуарепатцх.цом/утилитиес/виа-сата.хтмл ? Требао бих добити дривер ставити на дискету, онда би требало да раде. Хвала Илија |
|
| |||
| |||
| Ок имам КСП инсталиран И уђе у БИОС-и онемогући АХЦИ Начин који хендикеп врстог диска на мало доношењем рачунар мислим то је АТА хард диск уместо један САТА хард диск. А сада да ли је инсталиран КСП могли преузети и инсталирати САТА дривер, а затим омогућити АХЦИ Начин.БТУ КСП покрене толико бољи од видик учинио ![]() Хвала за све вас помоћ ![]() Илија |