![]() |
|
| |||
| |||
| YO TÜM ![]() Bir dizüstü bilgisayar var Bu Vista Premium vardır Ben de Vista yerine Windows Media Center var .Ben açılış CD da yükler resimler, o zaman benim HDD tespit edemezsiniz diyor ![]() Çünkü 120 GB SATA Fujitsu MHW2120BH Sabit Disk yüklediyseniz Bu aptalca's .Google etrafında arama a'lot yaptım ve öğrendim bir SATA arayüzü XP yüklemek için sürücüleri HDD gerekiyor . Ben Fujitsu web sitesine gittim ama hiçbir bulamadık .Bu dilema herhangi bir alternatif var mı? Ya da herhangi bir yerde I HDD sürücü bulabilirim? TIA Baris |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bunun için anakart üretimi gelen SATA sürücüleri almak / Model sabit sürücü değil.
| |||
| |||
| Oh gerçekten mi? Bu mantıklı tahmin ![]() Nasıl ne var mobo biliyor musunuz? Bu bende appart götürün ve görmek var bir dizüstü's ?Teşekkürler Baris |
|
| |||
| |||
| Eğer bir laptop ise dizüstü yapımcısı onları almak's. |
|
| |||
| |||
Ben bir hata bu dizüstü elde yapılmış hissediyorum.Ben 670 $ için newegg onu aldım. Bu özellikleri: C2D 1,5 GHz 2 GB DDR2 667 Ram 120 GB Sabit Disk Vista Home Prem 1,3 MP Webcam 15,4 WGXA DVDRW / CDRW Ben aldım b / c de bu özellikleri için iyi bir anlaşma infact oldu. Ama olan bir NO-Adı marka gerektiğini edilmiş yeterli uzaklıkta bu Bana çevirmek zorunda ![]() Genellikle, bu indirime sahip newegg aldım. Ve internet üzerinde bulamıyor ya .Eminim şu anda ne yapmak yok |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Install indirme bölümü () from Everest.
| |||
| |||
| Teşekkürler, bu ancak mobo bilinmeyen söyledi denedim ![]() Eminim şu anda yapmak değilim. Ben ZT sistemleri arama deneyin edeceğiz |
|
| |||
| |||
| Bu yardımcı olacaktır: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/ |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler yardımcı yaptı Komik bir şey olsa da, neredeyse bir vostro 1520 aldım Ben yerine aldım bu dizüstü bulundu![]() Bu yüzden bu sürücüler eser http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? Bir disket, daha sonra iş olmalı almak için sürücü almak gerekir. Teşekkürler Baris |
|
| |||
| |||
| Tamam ben yüklü XP var Ben BIOS ve engelli AHCI Modu na bilgisayar yaparak disk biraz sakat bir gitti bir ATA sabit disk yerine bir SATA disk var. Ama şimdi XP Ben indirmek ve SATA sürücüleri yüklemek ve ardından AHCI Modu sağlamak mümkün olabilir yüklenir.BTW XP çok Vista mi daha iyi çalışır ![]() Tüm siz yardım için teşekkürler ![]() Baris |