![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| YO ALL ![]() У мене є ноутбук Вона Vista Premium Так що я отримав Windows Media Center, щоб замінити Vista .При завантаженні з компакт-диска він завантажує файли, а потім каже, що не може виявити мій HDD ![]() Це нерозумно, тому що я 120 GB SATA Fujitsu MHW2120BH встановлений жорсткий диск .Я a'lot дивитися навколо на Google і з'ясував, що вам потрібно жорсткий диск для установки драйверів XP на SATA-інтерфейсом . Тому я вирушив на сайт компанії Fujitsu, але не змогли знайти .Чи є альтернатива цьому Dilema? Чи є де-небудь ще я можу знайти драйвер HDD? TIA Ілля |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви отримаєте SATA драйверів материнської плати виробництва / модель не жорсткому диску.
| |||
| |||
| Так? Я думаю, що має сенс ![]() Як я знаю, що Mobo я маю? Це ноутбук так що я повинен розібрати її і подивитися, ?Спасибо Ілля |
|
| |||
| |||
| Якщо мова йде про ноутбук то ви отримаєте їх з ноутбуком Maker. |
|
| |||
| |||
Я відчуваю, що я зробив помилку Початок цьому ноутбуку.Я її купив Newegg за $ 670. Специфікації: C2D 1.5 Ггц 2 Гб DDR2 667 Рам 120 ГБ Vista Home Prem 1,3 мегапіксельна веб-камера 15,4 WGXA DVDRW / CDRW Я купив в B / C Infact було гарним справою для тих, специфікація. Але цей час NO-марка повинна була бути достатньо, щоб перетворити мене від нього ![]() Так як я купив його Newegg припинив його. І я не можу знайти його в Інтернеті або .Я не впевнений, що необхідно зробити прямо зараз |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Встановити Еверест (з розділу завантажень).
| |||
| |||
| Спасибо, я намагався, але що він говорить, що плат була невідома ![]() Я не впевнений, що мені тепер робити. Я постараюся заклик ZT системах |
|
| |||
| |||
| Це має допомогти: http://www.thecomputerforums.co.uk/f...blem-hdd-6072/ |
|
| |||
| |||
| Дякую, що допомогли Забавно, хоча, я ледве не купив Vostro 1520, але коли я знайшов цей ноутбук я отримав натомість![]() Таким буде Ці драйвери http://www.softwarepatch.com/utilities/via-sata.html ? Мені потрібно поставити драйвера на дискету, то це повинно працювати. Спасибо Ілля |
|
| |||
| |||
| Ok я XP встановлена Я зайшов у BIOS та інвалідів AHCI режим, який робить гандикап жорсткому диску мало, роблячи комп'ютер думаю, що це ATA жорсткий диск замість жорстких дисків. Але тепер, коли XP встановлена Я міг би завантажити та встановити драйвери SATA, а потім увімкніть режим AHCI.До речі XP працює набагато краще, ніж зробив Vista ![]() Спасибо за все ви допомогти ![]() Ілля |