Настанявам XP Media Center Edition Хей момчета heres мой проблем. Аз съм работи по врата модел GT5238E tahtwasbought в благотворителен базар, без софтуер. Тя ще обувка но разбил веднага. Не вируса инсталиран софтуер, когато хората ще научат. завтече няколко шпионски софтуер и вируси програми и рестартирате. За последен път вирус програма само foud 2 тогава отстранени. whenrestarted го товарят thedesktop с 5 потребители (които не са били там преди) всички pasword защитен, не парола беше някога е бил използван преди това. Сега съм се заключва, passwork рязка рана дори не може да намери такъв. Сега преинсталирайте време. Gateway спецификациите показват инсталиран orginally с XPMCE 2005. Аз назаем образуват coworker, твърдия диск е SATA, което е мястото, където е проблемът. Аз винаги са имали MB диск в миналото, когато инсталирате SATA дискове. УС е означена Intel E210882, открити драйвери за този MB и започна с F6. Той получава до точка и питам за Intel матрица за съхранение на водача, имам изтеглили няколко, но всички са. EXE програми и не е шофьор, както и аз предполагам, че не може да го намери. В BIOS призовава УС aDG965LV.No регистрация на борда навсякъде. Да намеря DG965 с няколко други завършващ писма, но не LV. Как мога да довърша нова без да инсталирате този драйвер.
Благодаря момчета. |