menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Instalace XP Media Center Edition

Reply

Thread Nástroje
Old 12 června 2009, 04:52
Nový člen skupiny

Default Instalace XP Media Center Edition

Ahoj Kluci Heres můj problém. Jsem pracující na bránu model GT5238E tahtwasbought na dobročinný prodej bez software. Bylo by ale boot havaroval hned. No virus software, kdy se lidé učí. běžel několik virů a spyware programy a restartovat. v poslední době virus program pouze foud 2 pak odstranit. whenrestarted je nabita thedesktop s 5 uživatelů (které nebyly před) všech chráněných heslo, žádné heslo nikdy použity dříve. Teď jsem uzamčený, passwork hack nemůže najít žádné. Nyní přeinstalujete čas. Gateway specifikace show nainstalován orginally s XPMCE 2005. I vypůjčovány tvoří coworker, pevný disk SATA, která je místo, kde je problém. Vždy jsem měl MB disk v minulosti při instalaci SATA disky. Na MB je nazvanou Intel E210882, našel ovladače pro tento MB, a začal s F6. To se dostane do bodu, a požádat o Intel Matrix Skladování řidič, já si stáhli několik, ale všechny jsou. Exe programy a ne řidič a myslím, že nemůže najít. BIOS zavolá MB aDG965LV.No výpis představenstva kdekoliv. Najít DG965 s několika dalšími dopisy končí, ale ne LV. Jak mohu dokončit novou instalaci bez tohoto ovladače.
Kluci díky.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Elonex XP Media Center Edition 2005 Chybějící soubory - Corrupt hauntedsox Operační systémy Windows 2 30. června 2009 13:30
Instalace Windows XP Media Center Editon 2005 Chyba! PCHardDrive Operační systémy Windows 26 13. srpen 2008 16:34
XP Media Center Edition, pomozte mi Cew27 Operační systémy Windows 1 13. dubna 2008 10:00
Windows Media Center ComputerGuy Operační systémy Windows 2 27. Září 2007 17:37
Windows Media Center Cryphyx Operační systémy Windows 3 2. Září 2007 00:13
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.