Instalace XP Media Center Edition Ahoj Kluci Heres můj problém. Jsem pracující na bránu model GT5238E tahtwasbought na dobročinný prodej bez software. Bylo by ale boot havaroval hned. No virus software, kdy se lidé učí. běžel několik virů a spyware programy a restartovat. v poslední době virus program pouze foud 2 pak odstranit. whenrestarted je nabita thedesktop s 5 uživatelů (které nebyly před) všech chráněných heslo, žádné heslo nikdy použity dříve. Teď jsem uzamčený, passwork hack nemůže najít žádné. Nyní přeinstalujete čas. Gateway specifikace show nainstalován orginally s XPMCE 2005. I vypůjčovány tvoří coworker, pevný disk SATA, která je místo, kde je problém. Vždy jsem měl MB disk v minulosti při instalaci SATA disky. Na MB je nazvanou Intel E210882, našel ovladače pro tento MB, a začal s F6. To se dostane do bodu, a požádat o Intel Matrix Skladování řidič, já si stáhli několik, ale všechny jsou. Exe programy a ne řidič a myslím, že nemůže najít. BIOS zavolá MB aDG965LV.No výpis představenstva kdekoliv. Najít DG965 s několika dalšími dopisy končí, ale ne LV. Jak mohu dokončit novou instalaci bez tohoto ovladače.
Kluci díky. |