Εγκατάσταση XP Media Center Edition Hey heres Παιδιά μου πρόβλημα. Δουλεύω και μια πύλη μοντέλο GT5238E tahtwasbought σε λεηλατώ πώληση δεν με λογισμικό. Θα εκκίνησης αλλά τράκαρε αμέσως. Δεν ιού λογισμικό εγκατεστημένο, όταν οι άνθρωποι θα μάθουν. διήρκεσε αρκετά spyware και τα προγράμματα και κάντε επανεκκίνηση του ιού. την τελευταία φορά που το πρόγραμμα του ιού μόνο foud 2 στη συνέχεια αφαιρείται. whenrestarted θα φορτωθεί thedesktop με 5 χρήστες (που δεν ήταν εκεί πριν από) όλα τα pasword προστατεύεται, δεν είχε ποτέ τον κωδικό πρόσβασης που χρησιμοποιείται πριν. Τώρα είμαι κλείδωσε έξω, passwork σιδηροπρίονο δεν μπορεί να βρει ακόμα κανένα. Τώρα επανεγκαταστήστε χρόνο. Gateway specs δείχνουν εγκατασταθεί orginally με XPMCE 2005. Δανείστηκα αποτελούν coworker, ο σκληρός δίσκος είναι SATA που είναι το πρόβλημα. Ανέκαθεν είχε MB δίσκο στο παρελθόν κατά την εγκατάσταση SATA drives. Η MB είναι χαρακτηρισμένη Intel E210882, βρέθηκαν οι οδηγοί για αυτό το MB και ξεκίνησε με το πλήκτρο F6. Θα γίνεται σε ένα σημείο και να ζητήσει από την Intel για Matrix Storage οδηγού, έχω κατεβάσει αρκετά αλλά όλα είναι. Exe προγράμματα και τον οδηγό και δεν φαντάζομαι ότι δεν μπορεί να την βρει. Τα βιογραφικά ζητεί το ΔΣ aDG965LV.No κατάλογο του σκάφους πουθενά. Να βρω μια DG965 με διάφορα άλλα έγγραφα, αλλά δεν τελειώνει LV. Πώς μπορώ να ολοκληρώσετε μια νέα εγκατάσταση χωρίς αυτό το πρόγραμμα οδήγησης.
Ευχαριστώ παιδιά. |