manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Instaliranje XP Media Center Edition

Reply

Thread Tools
Old 12. lipnja 2009, 04:52
Novi član grupe

Default Instaliranje XP Media Center Edition

Dečki Heresu Hej moj problem. Ja sam radi na modelu GT5238E tahtwasbought pristupnika na premetanje prodaja bez softvera. To bi boot ali pala odmah. Ne virus softver instaliran, kada će se ljudi naučiti. ran nekoliko virusa i špijunskih programa i ponovo pokrenuti. posljednji put virus program samo foud 2 tada uklonjena. whenrestarted to učita thedesktop sa 5 korisnika (koji nije bio tamo prije) sve pasword zaštićena, bez lozinke je ikad bio korišten prije. Sada sam zaključan vanjska strana, passwork hack ne mogu ni naći. Sada reinstalirati vrijeme. Gateway naočale prikazati instalirane orginally s XPMCE 2005. Ja posuđene formira coworker, hard disk je SATA, koji je, gdje je problem. Ja sam uvijek imao MB disk u prošlosti kada instalirate SATA diskovi. Na MB je označen Intel E210882, naći drivere za ovaj MB te je započela sa F6. Ona dobiva do točke i pitati za Intel Matrix Storage driver sam skinuti nekoliko, ali su svi. Exe programe, a ne vozača i mislim da ne može naći. BIOS naziva MB aDG965LV.No spisak odbora nigdje. JA naći DG965 je završio s nekoliko drugih pisama, ali ne i LV. Kako mogu završiti novi instalirati bez ovog vozača.
Hvala momci.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Elonex XP Media Center Edition 2005 Missing Files - izopačavati hauntedsox Windows Operating Systems 2 30. lipnja 2009 13:30
Instaliranje Windows XP Media Center Editon 2005 Pogreška! PCHardDrive Windows Operating Systems 26 13. kolovoz 2008 16:34
XP Media Center Edition download, help me Cew27 Windows Operating Systems 1 13. travanj 2008 10:00
Windows Media Center ComputerGuy Windows Operating Systems 2 27. Ruj 2007 17:37
Windows Media Center Cryphyx Windows Operating Systems 3 2. Sep 2007 00:13
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.