Installing XP Media Center Edition
Hey Guys Heres én problémám. Dolgozom egy átjáró modell GT5238E tahtwasbought a turkálás értékesítése nem szoftver. Ez a csomagtartó, de lezuhant rögtön. Nem vírus szoftvert telepíteni, ha az ember tanulni. spárgagombolyog több kémprogram és a vírus programot, és indítsa újra. az utolsó vírust foud 2 program csak akkor távolítható el. whenrestarted azt betöltve thedesktop 5 felhasználó (azaz, hogy nem volt ott) minden pasword védett, jelszó soha nem alkalmazták azelőtt. Most én vagyok zárva ki, passwork hack sem talál. Most újratelepítéséhez idő. Gateway specs show telepített orginally a XPMCE 2005. Én kölcsönzött formában a coworker, a merevlemez SATA ahol a probléma. Mindig is voltak MB lemez a múltban, amikor a telepítés SATA meghajtókat. Az MB jelzésű Intel E210882 talált gépjárművezetők e MB, és megkezdte az F6. Ez lesz egy pont, és kérik az Intel Matrix Storage driver, már letöltött több, hanem mindannyian. Exe programokat, és nem a vezető, és azt hiszem, hogy nem találja meg. A bios kéri a tőzsdei MB aDG965LV.No a fórumon sehova. Én egy DG965 több más végződő leveleket, de nem LV. Hogyan lehet befejezni egy új install nélkül ezt a meghajtót.
Köszi Fiúk.
|