התקנת XP Media Center Edition היי חבר 'ה heres הבעיה שלי. אני עובד על מודל שער GT5238E tahtwasbought בכל לחטט מכירה ללא שום תוכנה. אבל זה היה האתחול קרס מיד. לא וירוס מותקנת, מתי אנשים לומדים. רן מספר תוכנות ריגול או וירוסים או תוכנות הפעלה מחדש. הפעם האחרונה וירוס foud רק 2 ואז להסירו. whenrestarted זה נטען thedesktop עם 5 משתמשים (שלא הייתי שם בעבר) כל pasword מוגנים, לא היתה הסיסמה פעם נעשה שימוש בעבר. עכשיו אני לא נעול, passwork לקצץ אפילו לא יכול למצוא שום. עכשיו הזמן מחדש. Gateway מפרט הצג מותקן orginally עם XPMCE 2005. אני מושאל יוצרים coworker, את הכונן הקשיח הוא SATA שנמצא איפה הבעיה. יש לי תמיד היו MB דיסק בעבר, כאשר התקנת כונני SATA. מגה בייט של אינטל הוא הנקרא E210882, מצאו מנהלי ההתקן של אותו MB והתחיל עם F6. זה מגיע לנקודה ובקש אינטל המטריקס מחסן הנהג, אני צריכה להוריד כמה אבל כל אלו. Exe תוכניות ולא הנהג ואני מניח שהיא לא מוצאת את זה. ה-BIOS קורא את MB aDG965LV.No רישום חבר הנאמנים בכל מקום. אני מוצא DG965 עם כמה אותיות אבל לא הסתיימו LV. איך אני יכול לסיים חדשה בלי להתקין מנהל התקן זה.
תודה, חבר 'ה. |