mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Installing XP Media Center Edition

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 12, 2009, 04:52
Naujas Narys

Default Installing XP Media Center Edition

Hey guys heres my problem. Dirbu vartai modelis GT5238E tahtwasbought ne knaisiotis pardavimas be programinės įrangos. Tai boot bet žuvo iškart. Nr virusas programinė įranga įdiegta, kai bus žmonės mokosi. tęsėsi keletą šnipinėjimo programų bei virusų programomis ir paleiskite. Paskutinį kartą antivirusinės programos tik foud 2 tada pašalinamas. whenrestarted jis pakrautas thedesktop su 5 vartotojų (kurie nebuvo ten iki) visi Slaptažodis saugomas, be slaptažodžio kada nors buvo naudojamos anksčiau. Now I'm užrakinta, passwork Hack net negali rasti. Dabar iš naujo laiko. Vartai Specifikacijos parodyti įrengtas orginally su XPMCE 2005. Aš pasiskolino forma bendradarbio, kietasis diskas SATA, kur yra problema. Aš visada turėjo MB disko praeityje diegiant SATA diskus. MB pažymėtas Intel E210882, rasti tvarkykles tai MB ir pradėjo su F6. Jis patenka į tašką ir paklausti, Intel Matrix Storage driver, turiu atsisiųsti keletą, bet jie visi yra. Exe programos, o ne vairuotojo, ir manau ji negali jo rasti. BIOS ragina MB aDG965LV.No sąrašas valdybos visur. Manau DG965 su keliomis kitomis baigiasi raidės, bet ne LT. Kaip aš galiu Baigti diegti naujas be šio vairuotojas.
Thanks guys.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Elonex XP Media Center Edition 2005 Trūksta Failai - Sugadintas hauntedsox Windows "operacinės sistemos 2 Birželis 30, 2009 13:30
Diegiant Windows XP Media Center Editon 2.005 Klaida! PCHardDrive Windows "operacinės sistemos 26 Rugpjūtis 13, 2008 16:34
XP Media Center Edition, download, padėk man Cew27 Windows "operacinės sistemos 1 Balandis 13, 2008 10:00
Windows Media Center ComputerGuy Windows "operacinės sistemos 2 27 rugsėjis 2007 17:37
Windows Media Center Cryphyx Windows "operacinės sistemos 3 2 rugsėjis 2007 00:13
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.