Installing XP Media Center Edition Hey guys heres my problem. Dirbu vartai modelis GT5238E tahtwasbought ne knaisiotis pardavimas be programinės įrangos. Tai boot bet žuvo iškart. Nr virusas programinė įranga įdiegta, kai bus žmonės mokosi. tęsėsi keletą šnipinėjimo programų bei virusų programomis ir paleiskite. Paskutinį kartą antivirusinės programos tik foud 2 tada pašalinamas. whenrestarted jis pakrautas thedesktop su 5 vartotojų (kurie nebuvo ten iki) visi Slaptažodis saugomas, be slaptažodžio kada nors buvo naudojamos anksčiau. Now I'm užrakinta, passwork Hack net negali rasti. Dabar iš naujo laiko. Vartai Specifikacijos parodyti įrengtas orginally su XPMCE 2005. Aš pasiskolino forma bendradarbio, kietasis diskas SATA, kur yra problema. Aš visada turėjo MB disko praeityje diegiant SATA diskus. MB pažymėtas Intel E210882, rasti tvarkykles tai MB ir pradėjo su F6. Jis patenka į tašką ir paklausti, Intel Matrix Storage driver, turiu atsisiųsti keletą, bet jie visi yra. Exe programos, o ne vairuotojo, ir manau ji negali jo rasti. BIOS ragina MB aDG965LV.No sąrašas valdybos visur. Manau DG965 su keliomis kitomis baigiasi raidės, bet ne LT. Kaip aš galiu Baigti diegti naujas be šio vairuotojas.
Thanks guys. |