Instalējot XP Media Center Edition Hey guys heres mana problēma. Es esmu strādā vārti modelis GT5238E tahtwasbought pie rakņāties pārdošana bez programmatūru. Tas boot bet crashed uzreiz. No virus programmatūra instalēta, kad būs cilvēki mācās. ilga vairākas spyware un vīrusu programmas un restart. Pēdējo reizi vīruss programmā tikai foud 2 nolej. whenrestarted to ielādes thedesktop ar 5 lietotājiem (kas nebija tur līdz) visu pasword aizsardzību, nav paroles jebkad izmantots agrāk. Tagad es esmu izslēgt, passwork kapāt nevar pat atrast nevienu. Tagad jāpārinstalē reizi. Gateway specs parādīt uzstāda orginally ar 2005 XPMCE. Es aizņēmusies forma kolēģis, cietais disks nav SATA, kas ir, kur problēma. Es vienmēr esmu bijusi MB disku pagātnē, kad instal SATA diskus. MB ir ar nosaukumu Intel E210882, atrasti draiveri šai MB un sāka ar F6. Tas izpaužas ar punktu un lūgt Intel Matrix Storage draiveri, man ir lejupielādēt vairākas, bet visas ir. Exe programmas un ne vadītāja, un es domāju, ka nevar atrast. BIOS prasa MB aDG965LV.No sarakstā kuģa jebkurā vietā. Man DG965 ar vairākiem citiem beidzas burti, bet ne LV. Kā es varu pabeigt jaunu instalēt bez šis draiveris.
Thanks guys. |