мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Инсталирање КСП Медиа Центер Едитион

Reply

Тхреад Тоолс
Old 12. јуни 2009, 04:52
Нови члан групе

Default Инсталирање КСП Медиа Центер Едитион

Момци Хересу Хеј мој проблем. Ја сам ради на моделу ГТ5238Е тахтуасбоугхт приступника на преметање продаја без софтвера. То би боот али пала одмах. Не вирус софтвер инсталиран, када ће се људи научити. еарлы неколико вируса и шпијунских програма и поново покренути. последњи пут вирус програм само фоуд 2 тада уклоњена. ухенрестартед то учита тхедесктоп са 5 корисника (који није био тамо пре) све пасуорд заштићена, без лозинке је икад био коришћен пре. Сада сам закључан вањска страна, пассуорк пијук не могу ни наћи. Сада наново време. Гатеуаы наочаре приказати инсталиране оргиналлы са КСПМЦЕ 2005. Ја посуђене формира цоуоркер, хард диск је САТА, који је, где је проблем. Ја сам увек имао МБ диск у прошлости када инсталирате САТА дискови. На МБ је означен Интел Е210882, наћи дривер за овај МБ те је започела са Ф6. Она добија до тачке и питати за Интел Матрикс Стораге дривер сам скинути неколико, али су сви. Ексе програме, а не возача и мислим да не може наћи. БИОС назива МБ аДГ965ЛВ.Но списак одбора нигде. ЈА наћи ДГ965 је завршио са неколико других писама, али не и ЛВ. Како могу завршити нови инсталирати без овог возача.
Хвала момци.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Елонекс КСП Медиа Центер Едитион 2005 Миссинг Филес - изопачавати хаунтедсокс Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 30. јуна 2009 13:30
Инсталирање Уиндоус КСП Медиа Центер Едитон 2005 Грешка! ПЦХардДриве Уиндоус Оператинг Сыстемс 26 13 аугуст 2008 16:34
КСП Медиа Центер Едитион доунлоад, хелп ме Цеу27 Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 13 април 2008 10:00
Уиндоус Медиа Центер ЦомпутерГуы Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 27. сеп 2007 17:37
Уиндоус Медиа Центер Црыпхыкс Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 2. Сеп 2007 00:13
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц