az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Kurulumu XP Media Center Edition

Reply

Konu Araçları
Old 12 Haziran 2009, 04:52
Yeni Üye Grubu

Selam Beyler sorunumu heres. Bir ağ geçidi modeli GT5238E hiçbir yazılım ile eşya satışı at tahtwasbought üzerinde çalışıyorum. Bu da önyükleme ama hemen düştü. Hayır virüs yazılımı yüklü insanlar öğreneceksiniz. birkaç casus yazılım ve virüs programları ve yeniden koştum. son virüs programı ancak daha sonra kaldırılan 2 foud. bu thedesktop 5 kullanıcı ile (bu önce), şifre yok daha önce kullanılmış olduğunu tüm Şifre korumalı edilmemişti yüklü whenrestarted. Şimdi, passwork herhangi bir bulamıyorum kesmek kilitlendi. Şimdi yeniden Timne. Gateway özellikleri orginally XPMCE 2005 yüklü gösteriyor. Bir coworker formu ödünç, sabit sürücü SATA hangi is the problem. Ben her zaman geçmişte zaman SATA sürücüleri yükleyerek MB disk oldu. Bu MB Intel E210882, etiketli bu MB sürücülerini bulup F6 başladı. Bu bir noktaya ulaşması ve Intel Matrix Storage sürücüsü isteyin, ben ancak bir bütün olduğunu indirdiğiniz. Exe programları değil, sürücü ve ben onu bulamıyorum galiba. BIOS herhangi bir yönetim kurulu MB aDG965LV.No liste çağırır. Ben birçok biten harf ancak AG bir DG965 bulabilirsiniz. Nasıl yeni bu sürücü olmadan yüklemek bitirmek olabilir.
Teşekkürler Çocuklar.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından