Установка XP Media Center Edition Hey Guys Heres моя проблема. Я працюю над GT5238E Gateway модель tahtwasbought ритися в продажу без яких-небудь програмне забезпечення. Було б завантаження, але впав відразу. Ні вірусом встановлено програмне забезпечення, коли люди будуть вчитися. РАН кілька вірусів і шпигунських програм і перезавантаження комп'ютера. Програма останнім часом вірус тільки foud 2 видаляється. whenrestarted вона завантажена thedesktop з 5 користувачів (що не було раніше) всі Пароль захищений, немає пароля ніколи не був використаний раніше. Тепер я заблокована, passwork рубати навіть не можу знайти. Тепер перевстановити час. Шлюз специфікації Показати встановлені Orginally з XPMCE 2005. Я запозичив форму співробітника, жорсткий диск SATA яка де ця проблема стоїть. У мене завжди були MB диску в минулому, коли установка SATA дисків. MB помічені Intel E210882, знайти драйвери для цього МБ і почав з F6. Він потрапляє в точку і попросити драйвера Intel Matrix Storage, я завантажив декілька, але всі вони. EXE-програми, а не водієві, і я думаю, він не може його знайти. BIOS дзвінки лістинг MB aDG965LV.No ради в будь-якому місці. Я знаходжу DG965 з кількома іншими закінчення листа, але не LV. Як я можу закінчити нову установку без цього драйвера.
Спасибо ребята. |