менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Установка XP Media Center Edition

Reply

Різьба Інструменти
Old 12 червня 2009, 04:52
Нові члени групи

Default Установка XP Media Center Edition

Hey Guys Heres моя проблема. Я працюю над GT5238E Gateway модель tahtwasbought ритися в продажу без яких-небудь програмне забезпечення. Було б завантаження, але впав відразу. Ні вірусом встановлено програмне забезпечення, коли люди будуть вчитися. РАН кілька вірусів і шпигунських програм і перезавантаження комп'ютера. Програма останнім часом вірус тільки foud 2 видаляється. whenrestarted вона завантажена thedesktop з 5 користувачів (що не було раніше) всі Пароль захищений, немає пароля ніколи не був використаний раніше. Тепер я заблокована, passwork рубати навіть не можу знайти. Тепер перевстановити час. Шлюз специфікації Показати встановлені Orginally з XPMCE 2005. Я запозичив форму співробітника, жорсткий диск SATA яка де ця проблема стоїть. У мене завжди були MB диску в минулому, коли установка SATA дисків. MB помічені Intel E210882, знайти драйвери для цього МБ і почав з F6. Він потрапляє в точку і попросити драйвера Intel Matrix Storage, я завантажив декілька, але всі вони. EXE-програми, а не водієві, і я думаю, він не може його знайти. BIOS дзвінки лістинг MB aDG965LV.No ради в будь-якому місці. Я знаходжу DG965 з кількома іншими закінчення листа, але не LV. Як я можу закінчити нову установку без цього драйвера.
Спасибо ребята.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Elonex XP Media Center Edition 2005 Missing Files - Корумповані hauntedsox Операційні системи Windows 2 30 червня 2009 13:30
Установка Windows XP Media Center Editon 2005 Помилка! PCHardDrive Операційні системи Windows 26 13 серпня 2008 16:34
XP Media Center Edition Download, допоможи мені Cew27 Операційні системи Windows 1 13 квітня 2008 10:00
Windows Media Center ComputerGuy Операційні системи Windows 2 27 вересня 2007 17:37
Windows Media Center Cryphyx Операційні системи Windows 3 2 вересня 2007 00:13
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.