![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, преди няколко седмици аз DONT спомням как е станало, но вече без значение при какви сметка Im влезли в системата, по-малката икона, която показва моята интернет връзка, иконата показва, че аз DONT имат връзка .. но аз правя, аз се чудех как мога аз добивам този фиксиран ... моята интернет работи добре, че |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ... Vista ... Не е най-добрата операционна система в момента. Или опитайте се върна към XP или да получите модем карта. Или можете да презаредите драйвери за този, който в момента имаме.
| |||
| |||
| Как да презаредите шофьори |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вярвам, че ако отидете в Start -> Run, въведете services.msc и натиснете ОК, нали клик Мрежата Списък служба и я активирате, този проблем няма да изчезнат.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Изврял Интернет връзка - Кокс интернет доставчик | grewy29 | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 1-во Юни 2009 15:35 |
| Интернет връзка проблем - TCP / IP | toddnang | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 24-ти септември 2008 01:05 |
| Local Area връзка иконата не се вижда | Chain2r | В мрежа, модеми & VoIP | 2 | 25 Дек 2007 01:02 |
| Интернет връзка помогне | asuvfr | В мрежа, модеми & VoIP | 1 | 7 октомври 2007 16:50 |
| Интернет връзка помогне | daveonyx | В мрежа, модеми & VoIP | 11 | 9 април 2007 13:59 |
| Нишка Инструменти | |
| |