![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| ahoj, před pár týdny i dont vzpomenout, jak se to stalo, ale nyní bez ohledu na to, co v rámci účtu im přihlášený v malé ikony, které ukazují, moje připojení k internetu, ikona ukazuje, že i dont mít připojení .. ale já jsem byl zvědav, jak se mohu dostat tuto pevné ... můj internet funguje i když |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ... Vista ... Není nejlepší OS v současné době. Buď zkuste vrátí do xp nebo máte modem karta. Nebo můžete reload ovladače jedné máte v současnosti.
| |||
| |||
| Jak reload ovladače |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Věřím, že když jdete na Start -> Spustit, zadejte příkaz services.msc a stiskněte OK, klikněte pravým tlačítkem myši Síť Seznam Service a aktivujte ho, tento problém půjde pryč.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Nestabilní připojení k internetu - Internet Cox ISP | grewy29 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 1. červen 2009 15:35 |
| Internetové připojení problém - TCP / IP | toddnang | Sítě, Modemy & VoIP | 3 | 24. Září 2008 01:05 |
| Připojení k místní síti ikona neviděl | Chain2r | Sítě, Modemy & VoIP | 2 | 25. prosince 2007 01:02 |
| Připojení k internetu pomoci | asuvfr | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 7. října 2007 16:50 |
| Připojení k internetu pomoci | daveonyx | Sítě, Modemy & VoIP | 11 | 9 dubna 2007 13:59 |
| Thread Nástroje | |
| |