![]() |
|
| |||
| |||
| היי, כמה שבועות לפני dont אני זוכר איך זה קרה אבל עכשיו לא משנה מה תחת החשבון נרשם ב-IM, על הסמל הקטן שמראה את חיבור האינטרנט, על הסמל אני dont מראה כי יש חיבור .. אבל אני כן, אני תהיתי איך אני יכול לקבל את זה ... עובקה אינטרנט עובד בסדר למרות |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ... Vista ... לא את מערכת ההפעלה הטובה ביותר בשלב זה. או ניסיון חוזר XP או לקבל כרטיס המודם. לחלופין ניתן לטעון מחדש את מנהלי ההתקן עבור אחד שיש לך כעת.
| |||
| |||
| כיצד ניתן לטעון מחדש את מנהלי ההתקנים |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני מאמין שאם אתה הולך ל התחל -> הפעלה, הקלד services.msc ופגע אישור, לחץ על הזכות רשימת שירות רשת ולהפעיל את זה, זו תהיה בעיה ללכת.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| רפוף חיבור לאינטרנט - קוקס אינטרנט ISP | grewy29 | רישות, מודמים & VoIP | 0 | ב -1 יוני 2009 15:35 |
| בעיה בחיבור האינטרנט - TCP / IP | toddnang | רישות, מודמים & VoIP | 3 | 24 ספטמבר 2008 01:05 |
| הסמל Local Area Connection לא ראית | Chain2r | רישות, מודמים & VoIP | 2 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 01:02 |
| עזרה בחיבור האינטרנט | asuvfr | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 7 אוקטובר 2007 16:50 |
| עזרה בחיבור האינטרנט | daveonyx | רישות, מודמים & VoIP | 11 | 9th אפריל 2007 13:59 |
| שרשרת כלים | |
| |