![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Sveiki, po poros savaičių senumo I dont prisiminti, kaip tai atsitiko, bet dabar nesvarbu, kokiomis sąskaitą im prisijungęs, kad mažai piktograma rodo, kad mano internetas, piktograma rodo, kad i dont turėti ryšį .. bet aš, man buvo įdomu, kaip galima gauti šią fiksuoto ... mano internetas veikia puikiai, nors |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ... Vista ... Ne geriausia OS momentu. Bet pabandyti grįžti į XP arba gauti modemo kortelę. Arba galite įkelti į vieną šiuo metu turite tvarkykles.
| |||
| |||
| Kaip įkelti vairuotojų |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Manau, jei jūs einate į Start -> Run, įrašykite services.msc ir paspauskite Gerai, spragtelėkite dešiniu klavišu Sąrašas tinklo paslaugos ir suaktyvinti IT, ši problema išnyks.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Nestabilus interneto ryšys - Cox Interneto tiekėjas | grewy29 | Networking, Modems & VoIP | 0 | 1 birželis 2009 15:35 |
| Internetas problema - TCP / IP | toddnang | Networking, Modems & VoIP | 3 | 24 rugsėjis 2008 01:05 |
| Local Area Connection piktogramą nematė | Chain2r | Networking, Modems & VoIP | 2 | 25 gruodis 2007 01:02 |
| Internetas Pagalba | asuvfr | Networking, Modems & VoIP | 1 | 7 spalis 2007 16:50 |
| Internetas Pagalba | daveonyx | Networking, Modems & VoIP | 11 | 9 balandis 2007 13:59 |
| Temos įrankiai | |
| |