![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj, pred pár týždne i dont spomenúť, ako sa to stalo, ale teraz bez ohľadu na to, čo v rámci účtu im prihlásený v malé ikony, ktoré ukazujú, moje pripojenie k internetu, ikona ukazuje, že i dont mať pripojenie .. ale já jsem byl zvědav, ako sa môžem dostať túto pevnej ... môj internet funguje aj keď |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ... Vista ... Nie je najlepší OS v súčasnosti. Buď skúste vráti do xp alebo máte modem karta. Alebo môžete reload ovládače jednej máte v súčasnosti.
| |||
| |||
| Ako reload ovládače |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Verím, že keď idete na Štart -> Spustiť, zadajte príkaz services.msc a stlačte OK, kliknite pravým tlačidlom myši Sieť Zoznam Service a aktivujte ho, tento problém pôjde preč.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Nestabilné pripojenie k internetu - Internet Cox ISP | grewy29 | Siete, Modemy & VoIP | 0 | 1. jún 2009 15:35 |
| Internetové pripojenie problém - TCP / IP | toddnang | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 24. September 2008 01:05 |
| Pripojenie k miestnej sieti ikona neviděl | Chain2r | Siete, Modemy & VoIP | 2 | 25. decembra 2007 01:02 |
| Pripojenie k internetu pomoci | asuvfr | Siete, Modemy & VoIP | 1 | 7. októbra 2007 16:50 |
| Pripojenie k internetu pomoci | daveonyx | Siete, Modemy & VoIP | 11 | 9 apríla 2007 13:59 |
| Thread Tools | |
| |