![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок, пар недеља ја донт сећати се како то и догодило, али сада без обзира под којим им логирати на рачун, у малом иконом која показује моју интернет везу, икона показује да ја донт имати везе .. али ја то, ја се питају како могу набавити овај фиксно ... то утврде прекид моје иако |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ... Виста ... ОС није најбоље у овом тренутку. Или пробати идући леђа за КСП или добити модем картицу. Или можете да поново учитате управљачке програме за оне коју тренутно имате.
| |||
| |||
| Како да поново учитате управљачке програме |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Верујем да ако идете на Старт -> Рун и укуцајте сервицес.мсц и кликните ОК, кликните десним тастером Нетуорк Сервице Лист и активирате га, овај проблем ће отићи.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нестабилна Интернет Цоннецтион - Интернет ИСП Цокс | греуы29 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 0 | 1. јуна 2009 15:35 |
| Интернет прикључак проблем - ТЦП / ИП | тодднанг | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 3 | 24. сеп 2008 01:05 |
| Лоцал Ареа Цоннецтион икону не видимо | Цхаин2р | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 2 | 25 децембар 2007 01:02 |
| Интернет прикључак помоћ | асувфр | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 7 октобар 2007 16:50 |
| Интернет прикључак помоћ | давеоныкс | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 11 | 9 април 2007 13:59 |
| Тхреад Тоолс | |
| |