![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| моя компютър този тичане изглед понякога от време на време просто изключва, така и рестартирайте си рутер и моя интернет е все още надолу върху PC, така че аз добивам лаптопа ми бягате навън XP и го взима моята безжична веднага. може ли някой да ми помогне защо изглед е боклук на безжичната |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не звучи като проблем Vista. Използвате ли карта за безжична мрежа в компютъра ви компютър?
|
| |||
| |||
| Да си един Netgear безжични и прозорци се зареди драйверите на нея |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Опитайте се да навлиза в конфигурационните настройки на рутера и смяна на канала.
| |||
| |||
| OK, благодаря много АЗ didnt знаят за това ще го опитам, всичко друго мога да опитам? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Жаргон се свърже към Интернет от моя Vista лаптоп на всички | psv143 | В мрежа, модеми & VoIP | 0 | 12 Юни 2009 03:12 |
| Vista не обича моята интернет връзка | LittleLenni | Windows операционни системи | 10 | 15 Jan 2009 11:07 |
| Изглед Бавно интернет!! | chachee123 | Windows операционни системи | 11 | 8 Декември 2008 04:59 |
| Има ли Vista идват с Internet Explorer? | Compasky | Windows операционни системи | 5 | 16-то Jan 2008 04:14 |
| Проблеми с Vista и интернет | plixploxplax | Общи Софтуер Чат | 1 | 17 ноември 2007 04:21 |
| Нишка Инструменти | |
| |