![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| thats mého PC se systémem Vista někdy jednou za čas prostě odpojí, takže já jsem restartovat router a moje internetové připojení je stále se na pc, takže budu mít laptop se systémem XP a to navazuje moje bezdrátová ihned. může mi někdo pomoci, proč to blbost průhled na bezdrátový |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nezní jako problém Vista. Používáte bezdrátovou síťovou kartu ve vašem počítači?
|
| |||
| |||
| ano jeho NETGEAR bezdrátové a okna načtení ovladače na to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zkuste jít do nastavení konfigurace směrovače a změna kanálu.
| |||
| |||
| ok díky moc i didnt vědět, že to zkusím, nic jiného bych to zkusit? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Cant připojit na internet z mého Vista laptop na všech | psv143 | Sítě, Modemy & VoIP | 0 | 12 června 2009 03:12 |
| Vista nelíbí moje připojení k internetu | LittleLenni | Operační systémy Windows | 10 | 15. leden 2009 11:07 |
| Vista Pomalý internet! | chachee123 | Operační systémy Windows | 11 | 8. prosince 2008 04:59 |
| Má Vista přicházejí s Internet Explorer? | Compasky | Operační systémy Windows | 5 | 16. leden 2008 04:14 |
| Problémy s vista a internet | plixploxplax | Obecné Software Chat | 1 | 17. listopadu 2007 04:21 |
| Thread Nástroje | |
| |