![]() |
|
| |||
| |||
| thats pc μου τρέχει Vista ενίοτε κάποια στιγμή μόνο αποσυνδέει, γι 'αυτό κάντε επανεκκίνηση του router μου και μου internet είναι ακόμα κάτω για pc, ώστε να πάρω φορητό μου αναφέρονται λειτουργίας XP και γίνεται αναφορά μου ασύρματη αμέσως. μπορεί κανείς να με βοηθήσει γιατί vista χάλια της σε ασύρματη |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν ακούγεται σαν ένα πρόβλημα Vista. Να χρησιμοποιείτε μια ασύρματη κάρτα δικτύου στον υπολογιστή σας;
|
| |||
| |||
| ναι το ένα ασύρματο Netgear και παράθυρα έχει φορτωθεί οι οδηγοί σε αυτό |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Προσπαθήστε να μπω στις ρυθμίσεις του Router και την αλλαγή του καναλιού.
| |||
| |||
| ok ευχαριστώ πολύ I didn't γνωρίζουν ότι θα το δοκιμάσετε, κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω; |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Επίκλισης σύνδεση στο Internet από τη δική μου Vista laptop σε όλα τα | psv143 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 0 | 12 Ιουν 2009 03:12 |
| Vista δεν ήθελε μου σύνδεση στο Internet | LittleLenni | Λειτουργικά συστήματα Windows | 10 | 15 Ιαν 2009 11:07 |
| Vista Slow Internet!! | chachee123 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 11 | 8 Δεκ. 2008 04:59 |
| Μήπως έρθει Vista με Internet Explorer; | Compasky | Λειτουργικά συστήματα Windows | 5 | 16 Ιαν 2008 04:14 |
| Προβλήματα με Vista και internet | plixploxplax | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 17 Νοε 2007 04:21 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |