![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| moj pc taj trčanje vidik ponekad jednom u neko vrijeme jednostavno rastaviti, pa ja ponovno pokretanje moj ruter i moj internet je uvijek dolje na pc, na taj način ja dobiti moj laptop iz trčanje XP i motika to settle moj bežični odmah. može bilo tko pomoć mene zašto vidik je sranje na bežični |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne zvuk poput Vista problem. Da li koristiti bežičnu mrežnu karticu na Vaše stolno računalo?
|
| |||
| |||
| da svojim NetGear wireless i prozori učita vozač na to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokušajte ide na Usmjerivač za postavke konfiguracije i mijenjanje kanala.
| |||
| |||
| ok hvala puno ja nije znati o tome ću to probati, ništa drugo ja mogu probati? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Licemjerje spojiti na Internet iz mog Vista laptop na svim | psv143 | Networking, Modemi & VoIP | 0 | 12. lipnja 2009 03:12 |
| Vista ne voli moju internetsku vezu | LittleLenni | Windows Operating Systems | 10 | 15 siječanj 2009 11:07 |
| Vista Slow Internet! | chachee123 | Windows Operating Systems | 11 | 8. prosinac 2008 04:59 |
| Da li Vista dolaze s Internet Explorer? | Compasky | Windows Operating Systems | 5 | 16 siječanj 2008 04:14 |
| Problemi sa vidik i Internet | plixploxplax | Općenito Software Chat | 1 | 17. studeni 2007 04:21 |
| Thread Tools | |
| |