![]() |
|
| |||
| |||
| המחשב שלי פועל Vista thats לפעמים פעם פשוט מתנתק, אז אני מחדש את הנתב שלי האינטרנט הוא עדיין על המחשב, אז אני מקבל את הנייד שלי להופיע XP והיא בוחרת לי את אלחוטית מיד. מישהו יכול לעזור לי למה לעזאזל של Vista ב אלחוטית |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| האם לא נשמע כמו בעיה Vista. האם אתה משתמש ב כרטיס רשת אלחוטי את המחשב השולחני?
|
| |||
| |||
| כן its a netgear אלחוטית ו-Windows נטען את הנהגים על זה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נסה נכנס הנתב של הגדרות תצורה ושינוי ערוץ.
| |||
| |||
| בסדר תודה רבה אני יודע על זה didn't אנסה את זה, כל דבר אחר אני יכול לנסות? |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| צביעות להתחבר לאינטרנט מ Vista הנייד שלי בכלל | psv143 | רישות, מודמים & VoIP | 0 | 12th יוני 2009 03:12 |
| Vista לא אוהב את החיבור לאינטרנט | LittleLenni | מערכות ההפעלה Windows | 10 | ה -15 בחודש ינואר 2009 11:07 |
| Vista אינטרנט איטי! | chachee123 | מערכות ההפעלה Windows | 11 | 8 דצמבר 2008 04:59 |
| האם לבוא Vista עם Internet Explorer? | Compasky | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 16th ינואר 2008 04:14 |
| בעיות עם Vista ו-Internet | plixploxplax | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | -17 נובמבר 2007 04:21 |
| שרשרת כלים | |
| |