![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano PC thats veikia Vista kartais vieną kartą, o tik atjungia, todėl aš iš naujo savo maršrutizatorių ir mano internetas yra vis dar nustatytas ant PC, tai man mano nešiojamas veikia iš XP ir ji susitvarko mano bevielio karto. Can anyone help me why Vista šūdas ne bevielis |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar ne taip kaip Vista problema. Ar naudojatės bevielio tinklo plokštę į savo kompiuterį?
|
| |||
| |||
| Taip jos NETGEAR bevielio ryšio ir Windows pakraunami vairuotojams apie jį |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pabandykite išeiti į maršrutizatorių konfigūracijos parametrus ir keičiant kanalą.
| |||
| |||
| OK Thanks a lot i didnt know apie tai Il jį išbandyti, ką nors galiu pabandyti? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Cant prisijungti prie interneto iš savo nešiojamojo Vista visuose | psv143 | Networking, Modems & VoIP | 0 | Birželis 12, 2009 03:12 |
| Vista nepatinka mano internetas | LittleLenni | Windows "operacinės sistemos | 10 | 15 sausis 2009 11:07 |
| Vista Mažoji Interneto! | chachee123 | Windows "operacinės sistemos | 11 | 8 gruodis 2008 04:59 |
| Ar Vista ateiti su Internet Explorer? | Compasky | Windows "operacinės sistemos | 5 | 16 sausis 2008 04:14 |
| Problemos su Vista ir internetas | plixploxplax | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 17, 2007 04:21 |
| Temos įrankiai | |
| |