![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Току-що си купи преустройвана IBM ThinkPad T42 2373 с Windows XP. Имах проблем развива много дни Купих го и се опита да стартирате IBM спасяване / възстановяване опция, която се появява при стартиране на компютъра ви. Ами, аз имам нетърпелив и глупаво прекъсва процеса на възстановяване. В моя защита, аз никога не са използвали IBM преди и помислих, че опцията ще бъде на разположение за да опитате отново, когато rebooted. За съжаление, сега, когато компютърът ботуши до него просто започва прозорци веднага и не ми даде възможност да тичам система за възстановяване отново. Windows ще се зарежда вече, а тя ми казва, че нейните System32 файла е повреден и трябва да бъде ремонтирано. Аз не са гаранция за преустройвана компютър. Трябва ли да си купя Windows XP диск и да го инсталирате, или би могло да бъде ремонтирано с някой друг диск на Windows? Аз не знам много за инсталиране и ремонт на Windows, тъй като аз никога не трябваше да го направя преди. Никога не съм имал дори и компютъра са с Windows диск. |
|
| |||
| |||
| Здравей ви използват някой esles XP диск, но вашият продуктов ключ код, аз инсталиран XP пропорционално на моя ThinkPad T20 лесно достатъчно. Становище по проекта до стартиране от диска следвайте инструкциите |
|
| |||
| |||
| Опитайте се да поправят първо същия начин, то може да не се наложи да преинсталирате драйверите за каквото и да са на вашата система. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| След възстановяване на дял е отделен, нещо като DBAN трябва да бъде в състояние да изтрие от Windows дял. Тогава можеш да вървиш напред и работите с възстановяването на всички отново, и да го довърша този път:)
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|