menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Přerušen IBM obnovení systému, okna, poškozené soubory

Reply

Thread Nástroje
Old 21 leden 2009, 22:21
Nový člen skupiny

Default Přerušen IBM obnovení systému, okna, poškozené soubory

Právě jsem koupil repasované IBM Thinkpad T42 2373 s Windows XP. Měl jsem problém vyvinout velmi den, koupil jsem ho a snažil spustit záchranné IBM / využití možností, které ukazují, až když startu počítače.

No, jsem netrpělivý a hloupě přerušen proces obnovy. V mé obraně jsem nikdy nepoužíval IBM před a zjistil, že volba by byla stále k dispozici a zkuste to znovu, když jsem restartoval. Bohužel, teď když počítač boty až to prostě začne hned do Windows a nedávají mi možnost spustit obnovení systému znovu.
Systém Windows nelze spustit už, a to mi říká, že její system32 soubor je poškozen, a musí být opravena.

Nemám záruku na repasované počítače. Mám koupit Windows XP disk a nainstalovat, nebo by to mohlo být opraveny s někým jiným Windows disk?

I don't really vědět nic o instalaci či opravu Windows, protože jsem nikdy neměl to udělat dřív. Nikdy jsem ještě měl přijít počítač s Windows disk.
Old 22 leden 2009, 00:47
Člen Skupina

Zdravím vás někdo používat esles XP disk ale váš kód Product Key, i nainstalované XP Pro na můj ThinkPad T20 snadné. esc o spuštění boot z disku, postupujte podle pokynů
Old 22 leden 2009, 00:51
Člen Skupina

Zkuste opravu prvního stejným způsobem, pak nemusíte mít přeinstalovat ovladače pro cokoliv máte ve vašem systému.
Old 22 leden 2009, 01:29
Dárce Skupina

Vzhledem k tomu, že oblast využití je samostatný, něco jako DBAN by měli být schopni otřete Windows oddíl. Pak můžete začít běžet obnovy celé znovu, a nechat ji dokončit tuto dobu:)
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Obnova dat před tím ac disk recovery - operačního systému Windows Vista ebhutton1717 Obecné Software Chat 10 10.října 2009 02:34
Poškozené vnější Drive, Syrové? Nutnost záchranného soubory .. Pomoc! Dezintegrátor Drives & Removable Media 3 18. srpna 2009 18:34
HP Pavillion Poškozený zotavení oddíl-CD lze získat? HPsorcerer Operační systémy Windows 1 7. června 2009 11:34
Počítač je pomalý a všechny exe soubory jsou poškozené alkeshpal Virus, spyware a bezpečnost 1 25. října 2008 03:21
Poškozené soubory - znamení HD selhání? blubla Drives & Removable Media 1 21. Září 2008 03:34
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.