![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem koupil repasované IBM Thinkpad T42 2373 s Windows XP. Měl jsem problém vyvinout velmi den, koupil jsem ho a snažil spustit záchranné IBM / využití možností, které ukazují, až když startu počítače. No, jsem netrpělivý a hloupě přerušen proces obnovy. V mé obraně jsem nikdy nepoužíval IBM před a zjistil, že volba by byla stále k dispozici a zkuste to znovu, když jsem restartoval. Bohužel, teď když počítač boty až to prostě začne hned do Windows a nedávají mi možnost spustit obnovení systému znovu. Systém Windows nelze spustit už, a to mi říká, že její system32 soubor je poškozen, a musí být opravena. Nemám záruku na repasované počítače. Mám koupit Windows XP disk a nainstalovat, nebo by to mohlo být opraveny s někým jiným Windows disk? I don't really vědět nic o instalaci či opravu Windows, protože jsem nikdy neměl to udělat dřív. Nikdy jsem ještě měl přijít počítač s Windows disk. |
|
| |||
| |||
| Zdravím vás někdo používat esles XP disk ale váš kód Product Key, i nainstalované XP Pro na můj ThinkPad T20 snadné. esc o spuštění boot z disku, postupujte podle pokynů |
|
| |||
| |||
| Zkuste opravu prvního stejným způsobem, pak nemusíte mít přeinstalovat ovladače pro cokoliv máte ve vašem systému. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vzhledem k tomu, že oblast využití je samostatný, něco jako DBAN by měli být schopni otřete Windows oddíl. Pak můžete začít běžet obnovy celé znovu, a nechat ji dokončit tuto dobu:)
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Obnova dat před tím ac disk recovery - operačního systému Windows Vista | ebhutton1717 | Obecné Software Chat | 10 | 10.října 2009 02:34 |
| Poškozené vnější Drive, Syrové? Nutnost záchranného soubory .. Pomoc! | Dezintegrátor | Drives & Removable Media | 3 | 18. srpna 2009 18:34 |
| HP Pavillion Poškozený zotavení oddíl-CD lze získat? | HPsorcerer | Operační systémy Windows | 1 | 7. června 2009 11:34 |
| Počítač je pomalý a všechny exe soubory jsou poškozené | alkeshpal | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 25. října 2008 03:21 |
| Poškozené soubory - znamení HD selhání? | blubla | Drives & Removable Media | 1 | 21. Září 2008 03:34 |
| Thread Nástroje | |
| |